1534 Version Güncel Database 2013

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan A.d.E.m
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kayıtlı Üye
Cevap: 1534 Version Güncel Database 2013

mediafire'den dosyaları indiremiyorum şöyle bir hata veriyor başka bir siteye uplayabilirmisiniz ?

Archive is Encrypted or Password Protected

The file you attempted to download is an archive that is split, encrypted or password-protected. Free accounts are limited to 10 downloads per week of each file of this type. The limit for this file has been reached. All MediaFire users can now upload files up to 10 GB in size rather than having to split the archive. Our premium accounts can download an unlimited number of archives. Account rates start at $5.00 per month.

Still have questions, or think we've made a mistake? Please contact support for further assistance.

arkadaşlar bunda np sorunu devam ediyor yani buglar devam seekıng parti açma kapatma sorunu var partideyken np gidip gelme sorunu v.s. anlamadığım değişen ne fark ne yani hiçbişey bosuna ugraşmak açıkçası bunun sourceleri olmadan bu adam olmaz bence ne yaparsak yapalım haksızmıyım

Kayıtlı Üye

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

arkadaşlar sizleri anlayamıyorum bazıları +++ veriyor bazıları saol v.s. diyor ama benim kasdetmek istediğim buglar aynı değişen bişeyyok bunda girin deneyin sourceler olması lazım bunun da öyle gelişmesi lazım parti np sorunlu seekıng parti açma sorunlu daha sorun üstüne sorun değişen ne bunda onu çözemedim

Kayıtlı Üye

link pert

Kayıtlı Üye

Paylaşım için teşekkürler

Üst Alt
Reklam
Reklam