17 aralık 2013 yolsuzluk operasyonu mizanseni

Yeni Üye

Akp'nin sahnelediği en son oyun. kurgulanmış bir operasyondur. operasyon sonucunda hiç bir şey çıkmayacaktır. hiç kimseye de bir şey olmayacaktır. akp tarafından bu mizansen ile verilmek istenen mesaj şudur; ''benim dönemimde kimse yolsuzluk yapamaz. isterse bakanın oğlu olsun farketmez. bizim dönemimizde herkes hesap verir, biz herkesten hesap sorarız.'' bu mizansen sonucunda da halkta şöyle bir algı oluşturulmak istenmektedir; '' helal olsun adamlara be! bakanın oğluymuş, yok akp'liymiş demediler. hesabını sordular.''

hakan fidan'a yönelik soruşturma hazırlığını haber alıp, hakan fidan için mit yasa tasarısı 'nı gündeme getiren akp'nin ve başbakanın bu operasyondan haberdar olmadıklarını düşünmek çok fazla saflık olur gibi geliyor bana.

paylaş 18.12.2013 15:39 seytaninvekili

Kayıtlı Üye
Cevap: 17 aralık 2013 yolsuzluk operasyonu mizanseni

Katılmıyorum kardesım erdoganın allah yardımcısı olsun tum pislikleri cıkartıyor ergenekonu bıtırdı bu ulke için bu ulkenın buyumesı ıcın TURGUT OZAL'Dan sonra Recep Tayip Erdogan geliyor.Farzetki chp yada mhp yada bdp nın ıktıdar oldugunu ozaman bu ulkenın halını dusunemıyorum .Allah erdoganın yardımcısı olsun

Kayıtlı Üye

cozcaaz katılıyorum aynen öyle.

Kayıtlı Üye

herşey kılıçtaroğlu mikserinin amerikaya gidip orayı da karıştırmasıdır. feytullah zaten satılmış amerikanın adamıdır. gözünüde para hırsı boyayınca kılıçtaroğlu gibilerle ortaklaştı, seçimle gelemeyenler zamanında bu ülkenin parasını yiyenlerin hükümete gelme planı bu.

Kayıtlı Üye

bende tam olarak senin gibi düşünmüyorum

tamam başbakanda biraz yiyodur ve yerde yemedim diyen adam yalan söler

ha ama hizmet etmeden yemek var ama hizmet ederek var

benim güvenliğim refahım sağlansında gerisi bi şekilde gelir emin ol

kısa bir örnek önceden başbakan bi yere ziyaret etmek için uçakta sıra bekliyorlardı vatandaş gibi

ama şimdi özel uçak kalkıyor

ve buna laf ediyorlar dışarıya açılmak ve ve gelişmek için bu şart bence eğer avrupayı örnek alıcaksak bu şekilde alınmalı

ama yok ne avrupası diyen insanlarda var ozaman diyoruz şeriat olalım ona da yok diolar yani insanlar ne dediklerini ne istediklerini tam olarak bilmiyorlar

biraz düşünür olanları olacakları ve geçmişi araştırırsanız çok şeyler bulacağınızı düşünüyorum.. (sadece fikrimdir.)

Kayıtlı Üye

herkesin dini kendine şeriat da zaten Allahın kurandaki kanunlarıdır müslüman olan insan şeriatı kabul etmiş olur. Herkes yer mi orasını bilemem ama illaki buzamana kadar yiyenler olmuştur ve yemeye devam edenlerde vardır yeter ki hizmet etsinler zamanında ssk yı milyarlarca zarara sokan insanların yaptıkları gibi yemesinler hizmetini adam gibi yapıp 5 yılda istanbulu düzelten insan gibi yesinler parayı akmayan suları aktıran , elektrikleri veren insan gibi yesinler paraları. bahsettiğim 5 yıl 2001 den sonraki değil tayyipin istanbul belediye başkanlığı zamanı yaşanlar varsa bilirler 2000 den önceki istanbulu

Kayıtlı Üye

Üye nickindende belli zaten.Tek mesaj tek konu. Her zaman böyleleri her yer de var. Benim misaki milli sınırlarımı gözeten biri bu ülkeye asla ihanet etmez. Yolsuzluk bahane. 100 150 milyon dolar bu ülkede artık çoğu kişi için para değil. Biz bile 1 lirayı bile cebimizde taşırken adamlar yataklarına saçmışlar ? Ayakkabı kutularına koymuşlar. (Ayakkabı kutularına sığmasıda zaten imkansız 4.5 milyon doların )

Birde Akpliler diğer partililerin görüşlerine saygı duyarken ( chp mhp ve bdp) diğer partililer akpllilerin siyasi görüşlerine asla saygı göstermezler. Desteklediğiniz parti ne olursa olsun bu ülkeye hizmet ediyorsa sıkıntı yok.

Kayıtlı Üye

chp mhp vb. akp dışında o partileri destekleyenler o destekledikleri chp mhp vs. bunların analarını s.. bişey demezler

Kayıtlı Üye

teşekkürler

Kayıtlı Üye

Siyasete girmeyi hiç istemediğimden bu konuyla ilgili değilde verilen bir cevaba bişi söyleyesim geldi.

İnsanlar siyasetten konuşuyor sen teşekkür ediyorsun. Sanırım maksadın sınır koyulan konulara ulaşmak ama forumda post sayısını böyle okumadan otomatik cevap yerine en azından okuyupta yazın konuyla alakalı olsun...

Üst Alt
Reklam
Reklam