1886 DataBase

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kayıtlı Üye
Başlıktada belirtiyim gibi indirdım fakat denıyemedım süleyman kardesımız üstünde calısyıodu dedıklerıne göre son 2 bug kalmıs baslıktada yazıyor zaten Pc de Sql olmadıgı ıcın deneme fırsatım olmadı . İçinde Sadece DB İle Maplar Var Deneyen Arkadaşlar Yorum yazarsa sevınırım.He bu arada 2 tane bug kaldıysa Bunlarıda Nero abimizden Düzeltmesini Rica ederiz

mrb arkadaslar süleyman ekici askere gidiceği için daha fazla uğraşamadı bize bıraktı ve bizde yoğunlktan dolayi uğraşmadk pek

4 Adet Map Vardır. içinde 18xx sorunsz databasede mevcuttur

Chaos BDW Vs.. Sorunsz Tam Beta Acılcak

Cevap Yazdiginiz için tesekkürler.

Hotfile.com: One click file hosting: qwerar

ALINTIDIR...........

Kayıtlı Üye
allah akıl fikir versin. nasıl bir bilgidir kardeşim.

Kayıtlı Üye
valla bende hıc bısey anlamadım sadece:D az kendı yorumumu ekledım ondan sonrası bana ait degıl hic sanmıyorum bugsuz oldunu Db ile alakalı degıl dıyorlar sonra Sorunsuz db diyolar valla artık hic kafam basmıyo:D

Administrator
Yönetici
Yönetici
haftalardır zaten forumumuzda bu sitenin reklamı yapılıyor,

paylastıgınız o sitenin reklam, kullanıcı cekme amaclı paylastıgı birsey, DATABASE İLE BUG FİXLENMEZ en az yüz kere söyledim,

benim paylasımlarım, bizim forumumuzdan kopyaladıkları paylasımları orada paylasıyor, o kadar Yüzsüz, Şerefsiz biri ki, 20 civarı açtığı üyeliği banladım longturk'e ait olan fakat hala foruma gelip reklam yapmayı paylasımları calmayı, üyelere özel mesaj atmayı/msn vermeyi sitesine çekme çabalarını bırakmıyor. Birde msn üzerinden uyarınca haklı gibi küfür ediyor, insan seviyesini bilmeli.

resim ve dosya reklam icerdigi icin kaldırılmıstır,

Forum kullarını okuyunuz.

Forum Kuralları [11.03.2012] - Knight Online PvP Tanıtım, Paylaşım, Yardım Platformu

3. Sansürlenmiş kelimeleri başka şekillerde yazmak/resmini paylaşmak yasaktır.

8. Forum dışı başka forumun link vermek / Reklam yapmak KESİNLİKLE yasaktır.

bu 2 kurala uymayanlara verilen ceza bir hafta ile süresiz arasında değişmektedir,

kurallara uygun yorum yapıp konu acınız aksi halde ceza alırsınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt
Reklam
Reklam