1886 Server Kurdum Oyuna Girdim Bütün Server Fileslar Sorunsuz NPC ve YARATIK yok yardım !!

mygolo13

Kayıtlı Üye
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar ben 1886 server kurdum.Oyuna girebildim ancak yaratık ve npc ler yok.Sizce bunun sorunu nedir ?

Cevap: 1886 Server Kurdum Oyuna Girdim Bütün Server Fileslar Sorunsuz NPC ve YARATIK yok yardım !!

filesler ile alakalı sanırım akumanın db ve filesleri ise kullandıgın 18xx filesleri değiştirip tekrar dene

Cevap: 1886 Server Kurdum Oyuna Girdim Bütün Server Fileslar Sorunsuz NPC ve YARATIK yok yardım !!

kullandığın filesler de hatalıdır kardeşim Serveri açmak için çalıştırdığın programlar npc leri oyun içine sokmuyor hatalı olmalı.

Merhaba arkadaşlar ben 1886 server kurdum.Oyuna girebildim ancak yaratık ve npc ler yok.Sizce bunun sorunu nedir ?

Konu Eski ama Hala Yapamayanlar için Söyleyim gene de.. Oyuna Maradon da Npc veya Monster yoksa ise Kullandiğin Map İçersindeki Bazi Sİlmen gereken Maplar var Aynisi Bende vardi ama Sildim 2 Map biraktim Sorunum Çözüldü Bu Sorun Aynin da Gate Listesini de Sorununu Çözüyor.. Map Silmen gerekli Dosyalar Yada Yedeğini All bir yere

Moradan_0930

Moradan_1021

Moradan_1126

Moradan_1217

Warp Gate Editor İle İçersine Baktim okunmayacak Haline gelmiş Bozulmus Sen aiserver Açtiğinda Bozuklar Sorun Çikartiyor onun için Silmen gerekli Sadece Map İçersin 2 Dosya Kalicak Moradon_Smd Moradan_0826 Bunlar Kalsin Sorun Kalmaz

Geri
Üst Alt
Reklam
Reklam