şifreler md5 mi geliyor ?
paylaşım için teşekkürler ama login server önemli birşey degil şu aşamada tamere yardımcı olup ebenezer üzerinde çalışsan en azından görünüm sorunu gibi oyunun oynanmasını engellicek ana problemleri aşsak diyorum yada gm si oldugun akıntr nin filesleri sizde mevcuttur diye umuyorum neden login serverda rant arıyorsun
Ben mi Rant Peşin de Koşacam, Bu Güzeldi![]()
adam sana kısacası, egonu tatmin etme. Madem bu kadar şey biliyon tamere yardım et diyor![]()
hea kardeş aynen öyle diyorum ayhan kardeş beni yanlış anlamada yani bu kadar şey biliyon hala bizi neden usko oynatmaya zorluyon hazır 18xx filesler elinde tamerin çabasınıda görüyon hiç bilmezken 18xx fileslerde kapdı bu işi azcık onun kadar alın teri döksen ne olur yani .d sonrada istersen xskip 18xx versiyon diye paylaş vallahi alırım billahi alırım (ucuz olsun .d) tek istedigimiz bu bizi bu işten 2 niz çıkartırsınız anca belki akıntr oynanıyor diye paylaşmıyorsun bilemem ama akıntr yokken kaç senedir sen vardın paylaşmak yapmak senin işindi zaten halada öyle biliyoruz sen bizim için varsın....
+ sakın bize demeki ben görünme sorununu çözemem .d
adam sana kısacası, egonu tatmin etme. Madem bu kadar şey biliyon tamere yardım et diyor![]()
hea kardeş aynen öyle diyorum ayhan kardeş beni yanlış anlamada yani bu kadar şey biliyon hala bizi neden usko oynatmaya zorluyon hazır 18xx filesler elinde tamerin çabasınıda görüyon hiç bilmezken 18xx fileslerde kapdı bu işi azcık onun kadar alın teri döksen ne olur yani .d sonrada istersen xskip 18xx versiyon diye paylaş vallahi alırım billahi alırım (ucuz olsun .d) tek istedigimiz bu bizi bu işten 2 niz çıkartırsınız anca belki akıntr oynanıyor diye paylaşmıyorsun bilemem ama akıntr yokken kaç senedir sen vardın paylaşmak yapmak senin işindi zaten halada öyle biliyoruz sen bizim için varsın....
+ sakın bize demeki ben görünme sorununu çözemem .d
Bilip Bilmemekle Alakası Yok Yapacak Olduktan Sonra Zaten İlk Kendim İçin Yaparım ki O Kadar Boş Vakte Sahip Biri Değilim Malesef Bakmakta Yükümlü Olduğum Bir Ailem Var ve Boş Zamanlarımı Onlara Ayırmayı Tercih Ediyorum Aradaki Kalan Boş Vakitler de de Bakıyorum Biraz Biraz.
İlk Paylaşılan Dosyalar Karman Çorman İçerisini Dahi Açmak İstemiyorum Son Dosyaların Source ları Olsaydı Eğilir Bakardım En Azından Daha Düzenlenmiş..
eset nod32 virüs buluyor.