1960 Server Delos dan Abyss geçiş Gatesi Çalışmıyor. [Çözüm Gerekli]

coldrose

Kayıtlı Üye
Reaction score
0
Sa Arkadaşlar 1960 serverımda bir türlü çözemediğim bir bug normalde v1299 vs olsa aynı çözüme ulaşırdım.Şimdi sorun şöyle Gateye tıkladığım zaman sürekli You ve Selected the Wrong Warp Gate uyarısı alıyorum.Bir çok Smd denedim. Denerken tabi zone_info tablesinide uyarladım.Bir Çok smd ye abysye geçiş ekledim.Ama olmadı açılmıyor gate.Bu sorun benim bildiğim böyle çözülüyordu.Şöyle bişi düşünüyorum acaba kordinatlarmı uymuyor.Eğer elinde çalışan bi smd olan varsa onada bakabilirim.Yardımcı olucak arkadaşlar vardır illaki yardımcı olurlarsa sevinirim.Alta Resimde ekliyorum şimdi bakarsanız sevinirim.
D9bzp1.jpg

Cevap: 1960 Server Delos dan Abyss geçiş Gatesi Çalışmıyor. [Çözüm Gerekli]

Human karakterle denermisin birde ? Ve biraz daha yakınlaşmayı dene bazı fileslerde uzaklık algılayıncada Wap Gate hatası veriyordu.

gateyi yanlıs yerde olarak görüyor eski delosa göre okuyor düzeltilmeli

Human karakterle denermisin birde ? Ve biraz daha yakınlaşmayı dene bazı fileslerde uzaklık algılayıncada Wap Gate hatası veriyordu.

Human dada aynı kardeşim maalesef human karus fark etmiyor uzak yakın oda fark etmiyor en yakın en uzak.

gateyi yanlıs yerde olarak görüyor eski delosa göre okuyor düzeltilmeli

nasıl yaparız kardeşim onu ama smd analyzer da normal yeni delos koordinatlarını görüyor bi yardımcı olurmsuun kardeşine.Nasıl düzeltiriz onu.

Smd den x z leri ayarlıcan k ovjectpos tanda ayarlıcan olcak

Smd den x z leri ayarlıcan k ovjectpos tanda ayarlıcan olcak
Sorun çüzülmüştür tery kardeşime yardımından dolayı teşekkür ederim.

Çözümü de yazsanıza babacanlar? Hemen oldu, bittiye getirmişsiniz. O bahsedilen yerlere ne yazılacak, koordinatlar neler?

Geri
Üst Alt
Reklam
Reklam