1975 %99.9 Fix Files Güncellendi [Build 1.2]

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan TheSky
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
img

Burada bulunan gizli verileri görebilmeniz için önce yanıt vermelisiniz.

Kod:
Sorunları ;

View İnfo

Gördüğüm sorunlar bunlar bulabilen veya çözebilen varsa mesaj atması yeterlidir düzeltirim

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Build 1.0 : Eksik Paketler tanımlandı - Genel Ayarlama Yapıldı

Build 1.1 : Pk Alanlarının Respawn Süresi Azaltıldı

Build 1.2 : Monster Hızları Düzeltildi

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Cevap: 1975 %99.9 Fix Files

Files yerine src paylasman daha mantıklı. Neden? Millette 99.9 Fixlenmiş bir src görse yararlansa çözemediği sorunlarını cözse daha yararlı olur gelip bence VİP bölümünde files paylasmanın bir mantığı yok. Bence buradaki insanlar bişileri geliştirme amaclı kod yada src paylasıyor benim düşüncem böyle yinede eline sağlık

Files yerine src paylasman daha mantıklı. Neden? Millette 99.9 Fixlenmiş bir src görse yararlansa çözemediği sorunlarını cözse daha yararlı olur gelip bence VİP bölümünde files paylasmanın bir mantığı yok. Bence buradaki insanlar bişileri geliştirme amaclı kod yada src paylasıyor benim düşüncem böyle yinede eline sağlık

Gördüklerini söylesinler zaten ben hallederim 2-3 yerde satılma muhabbeti olmuş bu tip konuların açılmaması için en iyisi bu

Örnek vermek gerekirse can sara ordan burdan aldığı kodlar ve srcler sayesinde kendini coder zanneden 12 yaşındaki bir çocuğun bile bu piyasada satış yapmasını doğru bulmuyorum görüşlerinizi daha ayrıntılı bir şekilde açıklarsanız sevinirim

iyi forumlar..

Gördüklerini söylesinler zaten ben hallederim 2-3 yerde satılma muhabbeti olmuş bu tip konuların açılmaması için en iyisi bu

Örnek vermek gerekirse can sara ordan burdan aldığı kodlar ve srcler sayesinde kendini coder zanneden 12 yaşındaki bir çocuğun bile bu piyasada satış yapmasını doğru bulmuyorum görüşlerinizi daha ayrıntılı bir şekilde açıklarsanız sevinirim

iyi forumlar..

Evet bu konuya bende katılıyorum fakat dediğim gibide sonuç itibari ile VİP bölümü geneli su anda bu işten anlayan en azından bu konuda bilgiye sahip insanlar bu VİP bölümünün acılma nedenide bu değil mi zaten ? Belirli insanların bu konulara ulaşabilme yetkisi olması bu amac ile acıldı diye biliyorum ben ki buda bana göre paylasımlarında bu yönde olması gerektiğini düşündürüyor . SRC satanlar konusuna gelirsek full buglu v2 src indirip yada 1960 indirip yine satısını yapabilirler bu konuda seninle aynı düşüncede değilim dediğim gibi kendi görüşüm bu sonuc ile files ile bir geliştirme yapmak mümkün değil yada fileste sorun olduğunda düzeltmek en azından srcde bunların giderilebiliceğini biliyoruz yinede dediğim gibi eline sağlık

iyi forumlar..

amaç geliştirsin millet belki farklı sistemler yapıcaklar nerden biliyon hemen olayı can saraya bağlıyonuz adamda zaten 99.9% fix sourceler var 2039da bile var sayenizde malesef geliştiremiyor millet bu arada eksik gördüğün şeylerde bende var bak al geliştiremiyom :D

Kayıtlı Üye

img

***Hidden content cannot be quoted.***

Kod:
Sorunları ;

View İnfo

Gördüğüm sorunlar bunlar bulabilen veya çözebilen varsa mesaj atması yeterlidir düzeltirim

Kod:
Sorunları ;

View İnfo
burda yazdigin seyler gorunmuyor bilmiyorum bu sorun senin sorun listende eklimi ama sol altta isim yazmiyor yani userinfo. Tekrar Tesekkurler paylasim icin​

Kayıtlı Üye
Cevap: 1975 %99.9 Fix Files Güncellendi [Build 1.0]

Source Konusunda Bence Adam Dogru Söylüyr

bencede Sourcesi paylaşılsa eksiklerimizi tamamlarız

Paylaşım için tşk ederiz eline saglık...

Cevap: 1975 %99.9 Fix Files Güncellendi [Build 1.1]

Güncellendi bug bulan arkadaşların mesaj atması yeterlidir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt
Reklam
Reklam