19xx Sorunsuz ITEM_UPGRADE Tablosu Takas

Kayıtlı Üye
Evet, 19xx ITEM_UPGRADE tablosu olanlar takas yoluyla paylaşabilirlerse harika olur. Eğer elinde sorunsuz upgrade tablosu (eksik item olmayacak) olan varsa, o kişiye komple sorunsuz db + source ve client vereceğim. Yani takas etmiş olacağız.

Aylardır üzerinde çalışmış olduğum ve sadece özel itemlerde notice geçen bir db hazırladım. Çar, çöp itemlerde notice geçmez. NPC ve MOB sorunu asla yoktur. Bütün NPC ve MOB'lar çalışmaktadır ve yerlerindedir. Pelerin, parti, klan, bayrak, delos, skiller, kutu, fragment, balık, maden, mob, görevler, felankor vs vs hiç sorun yok.

Özellikle, skilleri ve görevleri tek tek test ettim ve onardım. Hiç birinde sorun kalmadı. USKO'da olduğu gibi baştan sona görevleri yapabiliyorsunuz. Saymada ve görev alıp vermede sorun yoktur.

Upgrade ile de uğraşmak istemiyorum. Hazır olan varsa takasa açığım. Aylardır çalışıyorum ve artık yorulduğumu hissediyorum.

Server'da her şey USKO'da olduğu gibi sorunsuz durumda. Hiç bir sorunu olmayan db ve source'a sahip olan varsa, iletişime geçebilir.

Kayıtlı Üye
"db ve source'a sahip olan varsa" değil, "db ve source'a sahip olmak isteyen varsa" diye düzeltiyorum. O kısmı yanlış yazmışım. Konuyu editleyemedim. Forum hata verdi.

Yani kısaca: item upgrade tablosunu ver, komple 19xx source + db ve clienti al.

Üst Alt
Reklam
Reklam