20xx Dosya Paylasımı Hakkında Görüslerimiz?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ginjo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ginjo

Kayıtlı Üye
Reaction score
0
Merhaba Arkadaşlar

20xx Source Paylasımları Hakkında 1-2 kac görüsümü size bildirmek istiyorum kısa ve öz

Sizde konu altına olumlu olumsuz yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ne Yazikki 20xx derleyip giris yapılmayan bir source piyasada gezmekte ?

Bugsuz demiyorum kofox'ta bulunan insanlar ne yazikki derleyip 1-2-3 kac sıkıntı yüzünden insanlar yapılan paylasımları artık kimse inandırıcı görmemekte?

örnek vermek gerekirse

2039 sorunsuz olarak konu baslıgında yazmakta ama ne kadar sorunsuz?

tamamen ve tüm buglar fixlenecek diye kavram yok.

Peki ID SIFRE kısmında Connect failed (There is an error in the selected server) daha bu hatalar ile karsılasıyoruz direk?

Peki forumda iyi yazılımcılar varmı var tabikide onlara sordugunuzda 20xx 18xx source hakkında neler düsünüyorsunuz diye sorduklarınızda aldıgınız cevap belli olur hiç birseye yaramaz veya çöp yanıtı alırsınız?

KO-FOX'ta Bence Yapılan paylasımlar azıcık kontrol edilip paylasımınızı tercih ediyorum

Siz indiren kişi yerinde olsaydınız ne tepki verirdiniz?

Görüşüm bunlardır sizde konu altına kafanızdaki soruları yazabilirsiniz Hiç yoktan Yapılan paylasımlar tekrar'dan düzenlenebilir.

iyi forumlar

Cevap: 20xx Dosya Paylasımı Hakkında Görüslerimiz?

Bu konuda size %100 hak veriyorum, bende GAME SERVER'ı açtığımda ITEM_EXPIRATION hatası alıyorum malesef bu işlerden anlayanlar hataları derleyip yapabiliyorlar bizeyse sadece izlemek düşüyor.KO-FOX yetkilileri sağolsun paylaşımda bulunuyorlar ancak diğer bunun üzerine ekleyenler her hangi bir paylaşımda bulunmuyorlar...

- ITEM_EXPIRATION hatasının çözümünü biliyorsanız yardımcı olabilir misiniz?Aldığım hatayı ss olarak ekleyebilirim. -

Bu konuda size %100 hak veriyorum, bende GAME SERVER'ı açtığımda ITEM_EXPIRATION hatası alıyorum malesef bu işlerden anlayanlar hataları derleyip yapabiliyorlar bizeyse sadece izlemek düşüyor.KO-FOX yetkilileri sağolsun paylaşımda bulunuyorlar ancak diğer bunun üzerine ekleyenler her hangi bir paylaşımda bulunmuyorlar...

- ITEM_EXPIRATION hatasının çözümünü biliyorsanız yardımcı olabilir misiniz?Aldığım hatayı ss olarak ekleyebilirim. -

Merhaba. Bu Altta Verdiğim Kodu Query Analyzre Gir Yapıştır f5 Yap Sorun Ortadan Kalkacaktır. :)

USE [KN_Online]

GO

/****** Object: Table [dbo].[ITEM_EXPIRATION] Script Date: 02.03.2015 19:56:52 ******/

SET ANSI_NULLS ON

GO

SET QUOTED_IDENTIFIER ON

GO

CREATE TABLE [dbo].[ITEM_EXPIRATION](

[id] [int] IDENTITY(1,1) NOT NULL,

[nItemID] [int] NULL,

[nExpirationDay] [tinyint] NULL

) ON [PRIMARY]

GO

Bence yine de paylaşımlarınızı kontrol edin de paylaşın gibi bir telkinde bulunmadan önce, bu kişin bu işe zaman ve emek harcadığını da düşünmek lazım. Sonuçta sen müşteri değilsin para da ödemiyorsun, internet açık bir alan kimse zorla indir de demiyor, dosya paylaşımı yapan insanları da işinden soğutmamak lazım

Hazıra konmak yerine hataları bulup,anlayıp ve çözümünü üretseniz sizin için daha iyi olacaktır.

terry beye katılıyorum 100 100 biz o kadar emek veripte paylaşım yapıyoruz zaten ama artık yok öyle dünya

Merhaba Arkadaşlar

20xx Source Paylasımları Hakkında 1-2 kac görüsümü size bildirmek istiyorum kısa ve öz

Sizde konu altına olumlu olumsuz yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ne Yazikki 20xx derleyip giris yapılmayan bir source piyasada gezmekte ?

Bugsuz demiyorum kofox'ta bulunan insanlar ne yazikki derleyip 1-2-3 kac sıkıntı yüzünden insanlar yapılan paylasımları artık kimse inandırıcı görmemekte?

örnek vermek gerekirse

2039 sorunsuz olarak konu baslıgında yazmakta ama ne kadar sorunsuz?

tamamen ve tüm buglar fixlenecek diye kavram yok.

Peki ID SIFRE kısmında Connect failed (There is an error in the selected server) daha bu hatalar ile karsılasıyoruz direk?

Peki *****da iyi yazılımcılar varmı var tabikide onlara sordugunuzda 20xx 18xx source hakkında neler düsünüyorsunuz diye sorduklarınızda aldıgınız cevap belli olur hiç birseye yaramaz veya çöp yanıtı alırsınız?

KO-FOX'ta Bence Yapılan paylasımlar azıcık kontrol edilip paylasımınızı tercih ediyorum

Siz indiren kişi yerinde olsaydınız ne tepki verirdiniz?

Görüşüm bunlardır sizde konu altına kafanızdaki soruları yazabilirsiniz Hiç yoktan Yapılan paylasımlar tekrar'dan düzenlenebilir.

iyi *****lar

Paylaşım yapan arkadaşlara paylaşımları için teşekkürler.

Hiç paylaşım yapmayadabilirlerdi.

Saatlerce uğraşıp emekler veriliyor..Ortaya birşeyler çıkıyor.Bunu da direk paylaşmak olmaz.Paylaşılan dosyalar orada burada ben yaptım diyenlerle dolu..

Ama şöylede birşey olsa..

Bu konulardan anlamayanlar var dosyaları indiriyor ve bir sürü hatalarla karşılaşıyor..

En azından oyuna girilebilecek düzeyle paylaşımlar olsa daha iyi olur..

Görüşleriniz için teşekkürler..

Uzun zamandır serverları bırakmıştım şuan gelinen nokta hayli şaşırttı :) eskiden uzun pelerin yapmaya çalışır kafayı yerdik. Şimdi dertlerimiz bile değişti :)

Sahsim adına cevap vermek istiyorum; forumda dikkat ederseniz 1886 ve v2 adına ne bir paylaşımda bulunuyorum nede yardım konularına cevap veriyorum. Çünkü bu forumda öğrendiğim tek şey Türk milleti olarak her yerde beleşçiliği ön plana çıkarttığımız gibi buradada aynısını yapıyoruz. Bir konu açıyoruz altına " asdada " "+++" gibi saçma sapan yorumlar atılıyor ve ben bunun bir hak olduğunu düşünmüyorum. Açtığın konudanda anladığım kadarıyla sende birileri bişeyler paylaşsada bizde alsak derdine düşmüssün. Bu forumda paylaşılan bir çok dosya para ile satılmaktadır ve eğer ki "SORUNSUZ" bir v2 dosyası paylaşılsa emin ol ertesi gün satışı başlar. Kimse oturupta sorunsuz dosyayı paylaşmaz ve paylaşmamalıda çünkü paylaşım yapan kişi emeğinin karşılığını alamıyor. Kimse kusura bakmasın arkadaşlar,forum sitelerinin amacı paylaşım ve geliştirme olsada günlerce aylarca ugrasılan bir emek bu kadar kolay şekilde insanlara sunulmaz ve sunulmayacakta. Neden diye soracak olursan,değeri bilinmeyen paylaşımlar yüzünden. Ek olarakta eklemek istiyorum gerek forum sitesi gerekse skype adresim üzerinden sürekli ekleyip sunu yap bunu yap diye emir vaki cümleler kuruluyor mecburmuyum arkadasım ? Sorunsuz dosya bekliyorsanız parasını ödeyeceksiniz. Yapılan emeğin parasını vereceksiniz. Nasil ki server actığınızda,kardes 3 günlük destek ver param yok dendiği zaman sizlere,sizin verdiğiniz cevap yok parası neyse vereceksin demenizle aynıdır. Sözlerime son verirken,sorunsuz dosya aramaktansa sorunları çözmeniz daha yararlı olacaktır. Neden diyecek olursanız. v2 sorunsuz filesleriniz ve databaseler var elinizde ama daha neyin ne olduğunu bilmiyorsunuz ? Ne işe yarar o dosyalar peki ?

Zahmet edip okuyan herkese teşekkür ederim

edıtlenmesıde kullanmasıda ımkansız :) olanlarda zaten paylaşmaz garıp bır durum

Geri
Üst Alt
Reklam
Reklam