Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
21X FULL STEAMKO FİLES + DB + EXE + GEREKLİ DOSYALAR %100FİX RESİM VE VİDEOLARA DİKKATLİ BAKIN
Merhabalar Arkadaşlar lafı uzatmıcam artık herkes birbirinden filesleri dbleri kopyalayıp src > mainden ismini değiştirip ben kodladım ben editledim geliştirdim vs vs artık şu knight online faso fisoları bitisin FORUMDA BAZI ARAKDAŞLAR SRC MAİNDEN İSİMİNİ DEĞİŞTİRİP HATTA / YAPIP İNSTAGRAM HESAPLARINI BİLE YAZMIŞLAR HEPSİ YALAN DOLAN hep kopyalama filesleri MESELA EN ÖRNEK KİRAAMORAMIDIR NEDİR İSMİDE DEĞİŞİK KENDİSİ KO-Cüce FİLESLERİNİ SRC MAİNDEN İSİM DEĞİŞTİRİP MİLLETE BENİM DİYE PAYLAŞMIŞ HER SENE BÖYLE İNSANLAR PİYASAYA ÇIKIYOR İNSTAGRAM FLNDA YAZMIŞ KIÇIMIZLA GÜLDÜK KENDİSİNE SORDUK 10BİN TL SORUNSUZ KURARMIŞ BAK SENN ALAYI YALAN DOLAN PAYLAŞIMLARIDA ZATEN CACIK BİRİSİNDE DB YOK BİRİSİNDE YANLIŞ KODLAMALI VERMİŞ VS VS paylaşmış vs coğu kişi birbirinden bulduğu filesi paylaşmış ben daha fazla bişe demicem açıklam bukadar
Merhabalar Arkadaşlar lafı uzatmıcam artık herkes birbirinden filesleri dbleri kopyalayıp src > mainden ismini değiştirip ben kodladım ben editledim geliştirdim vs vs artık şu knight online faso fisoları bitisin FORUMDA BAZI ARAKDAŞLAR SRC MAİNDEN İSİMİNİ DEĞİŞTİRİP HATTA / YAPIP İNSTAGRAM HESAPLARINI BİLE YAZMIŞLAR HEPSİ YALAN DOLAN hep kopyalama filesleri MESELA EN ÖRNEK KİRAAMORAMIDIR NEDİR İSMİDE DEĞİŞİK KENDİSİ KO-Cüce FİLESLERİNİ SRC MAİNDEN İSİM DEĞİŞTİRİP MİLLETE BENİM DİYE PAYLAŞMIŞ HER SENE BÖYLE İNSANLAR PİYASAYA ÇIKIYOR İNSTAGRAM FLNDA YAZMIŞ KIÇIMIZLA GÜLDÜK KENDİSİNE SORDUK 10BİN TL SORUNSUZ KURARMIŞ BAK SENN ALAYI YALAN DOLAN PAYLAŞIMLARIDA ZATEN CACIK BİRİSİNDE DB YOK BİRİSİNDE YANLIŞ KODLAMALI VERMİŞ VS VS paylaşmış vs coğu kişi birbirinden bulduğu filesi paylaşmış ben daha fazla bişe demicem açıklam bukadar
Merhabalar Arkadaşlar lafı uzatmıcam artık herkes birbirinden filesleri dbleri kopyalayıp src > mainden ismini değiştirip ben kodladım ben editledim geliştirdim vs vs artık şu knight online faso fisoları bitisin FORUMDA BAZI ARAKDAŞLAR SRC MAİNDEN İSİMİNİ DEĞİŞTİRİP HATTA / YAPIP İNSTAGRAM HESAPLARINI BİLE YAZMIŞLAR HEPSİ YALAN DOLAN hep kopyalama filesleri MESELA EN ÖRNEK KİRAAMORAMIDIR NEDİR İSMİDE DEĞİŞİK KENDİSİ KO-FOX FİLESLERİNİ SRC MAİNDEN İSİM DEĞİŞTİRİP MİLLETE BENİM DİYE PAYLAŞMIŞ HER SENE BÖYLE İNSANLAR PİYASAYA ÇIKIYOR İNSTAGRAM FLNDA YAZMIŞ KIÇIMIZLA GÜLDÜK KENDİSİNE SORDUK 10BİN TL SORUNSUZ KURARMIŞ BAK SENN ALAYI YALAN DOLAN PAYLAŞIMLARIDA ZATEN CACIK BİRİSİNDE DB YOK BİRİSİNDE YANLIŞ KODLAMALI VERMİŞ VS VS paylaşmış vs coğu kişi birbirinden bulduğu filesi paylaşmış ben daha fazla bişe demicem açıklam bukadar