3D MAX ve Knight Online

Merhabalar, ingilizce olan bir forumda arkadaşın konusunu gördüm ve sizlerle paylaşmayı düşündüm, Şimdi sizlere bu paylaşımın ne işe yaradığını söyleyim; Knight online veya birçok online oyunlara karakterler yapabilir oyuna dökebilir ve kendinize özgü bi oyun yaratabilirsiniz ( Tabiki bunlar için biraz bilgi sahibi olmalısınız ) Fakat bu konuda var olan karakterleri düzeltmek veya düzenlemek gibi şeyler yapabilirsiniz. Diğer bilgisayarımda net olmadığı için deneyemedim fakat kendi bilgisayarıma 3D MAX's yüklemekteyim şuanda fakat bunda karakter tiplerini vs. değiştirebilirsiniz.

Şöyle kısaca özet geçecek olursak mantığını çözdüğünüz anda saten Kanat vb. şeyler yapmanız mümkün..

İlk olarak bunu yapmanız için Makinenizde 3D Max's yüklü olmalıdır...!

Sonra Bu dosyayı indirip kurunuz (3D Max's versiyonunuzu seçmeyi unutmayın): 3DRipperDXSetup.exe

(Sitesini incelemek isteyen arkadaşlarımız varsa buyrun: 3DRipperDX

Daha sonra n3 dosyalarını export ve import yapmak için eklenti yüklemeniz gerekli buyrun:

Şifre: by_bts

Rar şifre: ko-fox.com

Kalın sağlıcakla..

Dip not: Yabancı forumlardan alıntıdır.

Kayıtlı Üye
Cevap: 3D MAX ve Knight Online

Teşekkürler

Kayıtlı Üye

Bimeyenler için ileriye dönük çok faydalı bu işi ciddiyetle yapan kısa sürede beya zengin olur :) Teşekkürler ßy_Bts

Che

Kayıtlı Üye

tskler

Kayıtlı Üye

Dikkatimi çekti doğrusu, inceleyeyim en azından.. Birşeyler yapacağımı sanmıyorum ama :)

tskler .batu

Bu kadar ilgi çekeceğini hiç düşünmemiştim :D Teşekkürler yorumlar için

Üst Alt
Reklam
Reklam