3D MAX ve Knight Online

Kayıtlı Üye
Cevap: 3D MAX ve Knight Online

tesekkurler sagolasın. 3dmax ogreniyorum. ufak tefek degisiklikler yapabilirim sanırım. :)

Kayıtlı Üye

Teşekkürler

Kayıtlı Üye

tessekurler

Yeni Üye

Öncelikle paylaşım için teşekkürler yalnız kafama takılan bir şey var export işlemi için paylaştığınız eklenti Hangi 3D max versionu için geçerli ? Bende 2012 yüklü fakat olumlu sonuç alamadım.

Kayıtlı Üye

Merhabalar, ingilizce olan bir forumda arkadaşın konusunu gördüm ve sizlerle paylaşmayı düşündüm, Şimdi sizlere bu paylaşımın ne işe yaradığını söyleyim; Knight online veya birçok online oyunlara karakterler yapabilir oyuna dökebilir ve kendinize özgü bi oyun yaratabilirsiniz ( Tabiki bunlar için biraz bilgi sahibi olmalısınız ) Fakat bu konuda var olan karakterleri düzeltmek veya düzenlemek gibi şeyler yapabilirsiniz. Diğer bilgisayarımda net olmadığı için deneyemedim fakat kendi bilgisayarıma 3D MAX's yüklemekteyim şuanda fakat bunda karakter tiplerini vs. değiştirebilirsiniz.

Şöyle kısaca özet geçecek olursak mantığını çözdüğünüz anda saten Kanat vb. şeyler yapmanız mümkün..

İlk olarak bunu yapmanız için Makinenizde 3D Max's yüklü olmalıdır...!

Sonra Bu dosyayı indirip kurunuz (3D Max's versiyonunuzu seçmeyi unutmayın): 3DRipperDXSetup.exe

(Sitesini incelemek isteyen arkadaşlarımız varsa buyrun: 3DRipperDX

Daha sonra n3 dosyalarını export ve import yapmak için eklenti yüklemeniz gerekli buyrun:

***Hidden content cannot be quoted.***

***Hidden content cannot be quoted.***

Kalın sağlıcakla..

Dip not: Yabancı forumlardan alıntıdır.

Kayıtlı Üye

teşekkürler :)

Kayıtlı Üye

Bu tür programlar çok çevreci gibi bişey hertürlü alanda iş yapıyo 3dmax bilmek bence baya bi iş yapar gibi gözüküyo

Kayıtlı Üye

Gercekten Güzel Bir Paylaşım Kavranması Zor Gibi Görünüyor Deneyip Görücez Teşekkürler.

3D Max öğrenmek zor değil fakat onu verimli hale getirmek zor...

Üst Alt
Reklam
Reklam