Ad0Desing Hirsizdir Lütfen Okuyun !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Administrator
Yönetici
Yönetici
ARKADSLAR FRES-KO.NET DATABASENİ ÜCRETLİ Satmaya Çalişiyor , Ne Yazikki Bazi arkdaslar para verdi lütfen arkdaslar Dikkat edin Hiç aliş Veriş yapmayin Skypede Var ise Silin ! Zaten Paylaştim Ko-fox ' da

TIKLAYİN

Bana Dediği Şey budur Sen Devam Et işine Ben Para Bakarim! :D Yorum Sizin İyi Forumlar

Cevap: Ad0Desing Hirsizdir Lütfen Okuyun !!

boyle ınsanlar ancak insanın sevkını kırar sen takma alı kardesım sen dewam etkı onun gıbı capulculara alemde yer olmasın

Administrator
Yönetici
Yönetici

boyle ınsanlar ancak insanın sevkını kırar sen takma alı kardesım sen dewam etkı onun gıbı capulculara alemde yer olmasın

Aynen Öle Benim Umrumda değil ancak 1 - 2 kişi madur oldu fres-ko db sini 100tl e aldi paylaşimda olmasina rağmen :)

Kayıtlı Üye

millet haramın mağduru olmuşş

Kayıtlı Üye

Ado ' nun ısmı Adnan dır oda kendını bozdu demekkı hıc yakıstıramadım ... Ayıp ayıp

Yeni Üye

Yakindan Takip Ediyorum Boşver Hocam Sen İşine Devam et :)

A

Ad0Design

Guest

Yaptığınız sadece acizliktir. Ben bu zamana kadar hiçbir müşterimi memnun etmeden göndermedim ayrıca "ÇALDI" dediğin kelimeyi sadece Databasenin yedeğini aldım ki bişey olursa kuralım tekrar diye onuda ne sattım nede paylaşıma sundum hiçbir şekilde öyle bir işte bulunmadım. Açılan serverler veya yapılan bütün paylaşımlardan herkez kontrol edebilir. Ortada bir emek varsa bu emeği ziyan etmek veya başkasının emeğini kullanarak kazanç sağlamak gibi hiçbir harekette bulunmadım bulunmamda. Yaşınızın verdiği lütufa bırakıyorum sadece.

Administrator
Yönetici
Yönetici

Konunun kaç kere sonuçlandığına baktım ve pvp ortamında bunların sürekli olduğunu görmekteyiz. ayırca ali sattığına dair kanıtların varsa bana özelden ulaştır veya konu açarak bildir. Kanıtsız böyle suçlamalar yapmanız doğru değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt
Reklam
Reklam