Ado desing dolandirciligi kimse is yapmasin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ado desing dolandirciligi kimse is yapmasin

bizde calıstık herhangi bir zararını gomedik client tasarım kopanellerni kullandık gecmiş olsun sorun yasayan arkadasımıza iyice arastırmak lazım boyle durumlarda direk tohmet altında bırakmamak lazım

Kayıtlı Üye

merhabalar herkese öncelikle bir suclama yaparken yada o suclamanın asılı yada asılsız oldugunu yeni yeni meydana cıkan insanlardan öğrenerek inanan saf ve özür dilerim salak arkadaşlara söylüyorum. bu panel yazılımında hiç bir sekilde acık yoktur . tek acık sprut acıgıdır ve oda sadece portlar ile alakalı olup sadece panele zarar verebilir. kendini hackleten arkadaşlar başkalarının keyloglu dosyalara tıklayıp ne oldugunu bilmeden acıp . sonradanda başkalarını suclamaya calısmasın . o panelin acıgı oldugu nu idda eden kişi beni eklesin . bu paneli ado ile ortak tasarladık . elimizde bulunana serverde test etmenizi ve hacklamanizi bekliyor olacagız o cok iddali arkadaslara ve suclayan arkadaşlara özellik le duyrulur . face adresim budur .https://www.facebook.com/okan.bagkesen.3 buyursunlar beklerim .

Daha ne bekliyorsunuz ? Bu adam kaç kişinin daha canını yakacak 2 ay önce banada panel yaptı 500 tl mii aldı ve sonradan benden para istedi bende vermediğim için db me kadar sıfırlayım sunucu şifremi elimden aldı şerefsiz karaktersiz bi insandır. Yetkililer sizden tek ricam bu dolandırıcıyı banlayın

Adnannın dolandırıcı olduğunu yenimi anladınız :D

Her servera faceden mesaj atıp dolandırmaya kalkan puştun teki iş yapmayın

Lütfen bu tarz hassaslıkla incelenmesi gereken konulara boş yorumlar atmayın. Bunun yerine delil niteliği taşıyacak , konuyu çözüme kavuşturacak dosyaları paylaşınız. Eğer yoksa yazdıklarınızın bir anlamı da kalmıyor.

Ben açıkçası suçlanan kişi ile ilgili kesin bir delil göremedim.

Kayıtlı Üye

Ben ado design ile gerek panel gerek tasarım gerek db editörlük konusunda çok çalıştım ve sunucu bilgilerim de kendisinde vardı hiçbir şekilde bi zarar görmedim şahsen ben bu konuyu açanlara inanmıyorum ve ado yu tanıyan kişilerde böyle bişey yapmayacagını bilir belki söylenmesi uygun olmayabilir ama ado dediğimiz kişi namazında niyazında bi adam ben böyle bişey hayatta beklemem ado dan ve tanıyan kişilerde zaten inanmazlar adnan on numara bi insan derim ve geçerim aslı yok bence bu olayın herkese iyi forumlar dilerim

Kayıtlı Üye

Ben ado design ile gerek panel gerek tasarım gerek db editörlük konusunda çok çalıştım ve sunucu bilgilerim de kendisinde vardı hiçbir şekilde bi zarar görmedim şahsen ben bu konuyu açanlara inanmıyorum ve ado yu tanıyan kişilerde böyle bişey yapmayacagını bilir belki söylenmesi uygun olmayabilir ama ado dediğimiz kişi namazında niyazında bi adam ben böyle bişey hayatta beklemem ado dan ve tanıyan kişilerde zaten inanmazlar adnan on numara bi insan derim ve geçerim aslı yok bence bu olayın herkese iyi forumlar dilerim

yeni üyelik açarak böyle şeyler yazmaya gerek yok tecrube puanı 1 mesaj yok yeni üyelik oldugundan bu tarz seyler yazılması iknacı olmaz ortada bir sıkıntı var düzeltilecektir inş

iyi forumlar

Kayıtlı Üye

Çok şey yazmak gerekir bazen ama susmak en güzel cevap olur ..

Bu yüzden dikkatli olalım biraz daha.

Kayıtlı Üye

yeni üyelik açarak böyle şeyler yazmaya gerek yok tecrube puanı 1 mesaj yok yeni üyelik oldugundan bu tarz seyler yazılması iknacı olmaz ortada bir sıkıntı var düzeltilecektir inş

iyi forumlar

Kendisi catasthrophe Myko ' nun sahibi bizim eski müşterimiz bu forumda sabit konu felan almıştı yeni üyelik açarken diyosunuz ama ben değilim yani catasthrophe ko diye araştırırsanız bulursunuz zaten birde sizin attıgınız 2 tane üyelik var zaten oda gözüküyor

Gerekli Konuşmalar Okunup ( Şikayet ) edilen kullanıcı forumdan tarafımca uzaklaştırılmıştır.

Konu KİLİT.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt
Reklam
Reklam