B-Harwey (Codes) Kimdir ?

Kayıtlı Üye
Merhaba değerli Ko-Fox Ailesi,bu konuyu geç açmış gibi düşünüyorum ama aklıma yeni geldi.Ben Sezer Önal;16 Ekim 1991 Doğumlu Biga/Çanakkale'de doğup Çanakkale de yaşayıp hayatını sürdüren,Elektrik Elektronik ve Bilişim Sektörü üzerinde eğitim almış bu gezegende varlığını sürdüren kendi halimde biriyim.Asıl mesleğim Profesyonel Barmenlik ve Aşçılık olup yanı sıra hobi olarak Parapsikoloji uzmanlığı,Programlama(Sql,Php,Html,Pyhton,Vb.net,Biraz Asm,Web Dizayn)Dream maker,Müzisyenlik yapmaktayım.Yanı sıra O Ses Türkiye 2. döneminde yarışmacı olarak seçildim ve katılacağım. İlk serverım beta dışında Ares'ti.Areste ismim 'Bobert'di ve o zamanlar gerçekten oyun güzeldi. Fakat bazı oyun yöneticileriyle aynı clanda olmamız bizim hakkımızda yanlış düsünceler doğmasına sebep oldu.Sanki emeğimizle değil de birileri sayesinde bir yere gelmişiz gibi bir göz vardı.Biraz haklıydılar o zamanlar oyunda bana roll yapılmıştı.Ardından Cafe Clanı olarak JustRun diye bir clan kurduk. Ve iso yani abim clan lideri,yardımcıları Excellency ve RollBacK'di..Bobertten sonra oynadığım karakter Excellency'dir.Ç.kalenin ve Aresin büyük clanlarından biriydi.Ardından iso gm tarafından 1 levele düşürüldü.Bu yüzden oyunu bırakıp Programlamaya girişim 2006 Yıllarında vb6 ile önce AK II üzerinde çalışmalarım üzerine başlamıştır.Onun ardından TwelveSky 2 de bug ve bot çalışmalarımla kendimi geliştirmeyi sürdürdüm.Aradan geçen zaman ve boş vakitlerim de hayal olarak önce var olan ardından programlama becerilerimin gelişmesiyle Knight Online üzerinde bug bulma yöntemleri,koxplar ve oyunları kolaylaştıran şeyler üzerine yoğunlaştım.Karahan'da ilk Clientless'ı yapmayı başarmıştım.(Ama bu zamanlar bunlar sadece birer çocukluk dönemiydi çünkü defalarca banlanmıştım) zaten en sonunda da oyunu oynanmaz hale getirmeyi ben ve diğer arkadaşlarımla başardık o günleri silmek isterdim ama geçmişe bir silgi çekmek zor..Bazı tanıdığım insanların emek hırsızlığı beni vicdani olarak çok yormuştu o zamanlar ve benimde payım vardı..

Ardından daha iyi şeylere yönelmek amacıyla Eski EuropeKO,Secret KO,Arena KO,MaxKO gibi platformlar da yeni itemleri (Unique serverlar dediğimiz) örnek olarak blue power ya da darkness tarzı itemleri Database editör olarak oyunlara entegre edip çalıştırmayı başardım ardından yeni bir Ko sistemi ortaya çıktı.Hala daha bu tarz şeyler üzerine yoğunlaştım bir kaç örnek göstereceğim elbet.Şimdi de çok farklı Unique server yapmakta olup yeni şeyler elde etmeye çalışıyorum.Ve elimdeki bilgileri fırsat buldukça herkesle paylaşmaya çalışıyorum. Yanı sıra ben yıllardır hiç bir yerde paylaşım yapmam özel nedenlerim vardı. Ama buraya geldiğim de tabularımı yıktım ve arşivimi teker teker paylaşıyorum.Şimdi üzerinde çalıştığım Yapay Zeka Oto GM(clientless tarzı),Yeni Classlar (%75 bitti skill sorunları hariç),Yapay Zekaya sahip Irk Kahramanları (Örnek; Karus ırkı Humanlardan fazla üstün geldiğin de Human Kahramanı yapay zekaya sahip bu mob belirecek ve oyuncularla beraber hareket edecek ve savaşacak)

Şimdilik aklımda ki fikirler bunlar.. Yanı sıra yardıma ihtiyacınız olduğu zaman özel mesaj olarakta bana yazabilirsiniz,eğer konu'ya hakimsem yardımcı olmaya çalışırım.

Kendime Ait Resimler ve zamanında yaptığımız bir kaç örnek;

uw8gf.jpg

uw8hm.jpg

uw8hz.jpg

uw8jk.jpg

uw8k1.jpg

u9vb6.jpg

u9vbt.jpg

u9vcb.jpg

u9vcq.jpg

u9vdf.jpg

u9vj5.jpg

uw8km.jpg

u9vju.jpg

Cevap: B-Harwey (Codes) Kimdir ?

Kendini çok iyi tanıtmıssın Sezer Önal Memnun oldum bende nayt.Aramıza hosgeldın

Kayıtlı Üye

knk hosgeldin bizim bi geçmişimiz war zaten seninle :D ayrıca bnm magede iyi duruyo :D sen bn bide berat'la olan :D

Kayıtlı Üye
Re: Cevap: B-Harwey (Codes) Kimdir ?

knk hosgeldin bizim bi geçmişimiz war zaten seninle :D ayrıca bnm magede iyi duruyo :D sen bn bide berat'la olan :D

Haha aynen bak hatırladın sende o günü ne günlerdi be :))

Kayıtlı Üye

hosgeldın sezer kardesım

Sezer hosgeldın aramıza

Üst Alt
Reklam
Reklam