basit bir server kurmak istiyorum ama aklıma takılan bir sürü şey var

velizrsln

Yeni Üye
Reaction score
0
ben euko veya uskoya en yakın serveri kurmak istiyorum yani ya 1886 yada 1925

ama bunlar nedir? şimdi 1098 ve 1299 standartlarını anlıyoruz ama bu versiyonları kim çıkartıyor nerden geliyor kaynagı kim yapıyor?

yani bende bir 1299 server açarım versiyonunu 2500 yaparım bundan kolay birşey yok ama bu 1886 serverler gerçekten uskonun 1886 sı ile aynımı yani yaptıktan sonra aynı özellikleri taşıyabilicekmi farksız bir şekilde?

birde tanıtımlara falan bakıyorum ben sanki uskonun falan kopyalanmış tekrar yazılmış çin malı hali gibi duruyor

benim amacım usko ve euko için pvp de denemeler yapmak kendi çapımda ve arkadaşlarımla takılmak istiyorum fazla bir amacım yok

dedigim gibi bu versiyonlar nerden çıkıyor en günceli hangisidir uskonun 1886 haline en günceli hangisidir

bana yardımcı olursanız çok sevinirim

Cevap: basit bir server kurmak istiyorum ama aklıma takılan bir sürü şey var

birşey daha var bana herşeyin orjinali lazım yani 1886 db server kurucamya orjinal dosyalarıyla kurmak istiyorum editlenmiş değil

Geliştirilirse birebir aynı usko yapabilirsin tabii ki ama dosyaları bulmak zor daha doğrusu v1886 ile uğraşan adam az.Piyasada zaten v1886 2-3 tane server var.SexyKO - Yatagan Online örnek verebilirim.Dosyalar sağlam olduktan sonra usko ile birebir olur tabii ki Yatagan Online'nın uskoyla hiç bir farkı yok.Orjinal 18xx pelerin,pathos glove,valkyrie ve diğer armorlar kırdırma sistemi birebir usko.. yani uğraşmak gerekiyor kofoxta gerçetekn bu konu üzerinde çok güzel paylaşımlar var ben bilseeydim daha önce bu siteden çıkmazdım değerli ve gerçekten işe yarar paylaşımlar var tüm versionlar için..

:) biraz zor hacı 18xx

15xx üstü versionlar bilgi istiyor, biraz gercekci olunmalı herkes hazır dosya indirir kurar iş ondan sonra başlıyor bilgisi olmayan arkadaşlar icin 15x 18x 19x vs sürümlerde bilgi gercekten istiyor yani hazır server icin henüz daha zamanı var

Dosyalar Nerden Geliyor Diye Sorarsan Sözleşmesi Biten Firmalar Sohu-JPKO-KOREKO-MYKO-K2Network Vs...Sözleşmesi Bitince Yada Yapımca MGame İle Kavga Edince Dosyaları Paylaşıyor..Olayın En Basit Hali Bu..İlk Myko Paylaştı Yada Hacklendi,Sonra O Firma Bu Firma Derken En Güncel Hali Bile Paylaştılar..Ama Sanırım Koruması Falan Var Kimsede Orjinal Hali Yok.Orjinal Halini Alan Arkadaş Zaten Paylaşmaz..Hoş Tek Başına Sunucuda Acamaz Anında Alırlar:)

Onlarda Büyük İhtimalle Buglu Paylaştılar...

Oyuna Her Ekledigin Şeyde Versiyon Yükselir-İtem,Skill VS..Versiyon Sadece Hangi Özelliklerin Geldini Ögrensin Diye Oyuncuya Kolaylık Saglar..Önemli Olan Paket Güncellemesi,Yanı Ciddi Degişikliklerin Yapıldıgı Güncellemeler...Sırayla Sayarsak

1-0,900 Geliştirilme Aşamasındaki Hali-Dosyaları Yok-1102-1505 Frienzko*turkko Vardı O Versiyon Olabilir Bunun Dosyaları Yani Kesinlikle İş Yapmaz:=) Clientin İçinde Friend.txt Vardı Oraya Kendi Nickini Ekleyip Pt Yollayıp Exp Bug Yapıyordum:)

Cok Garip Ama Kesinlikle Oynadıgın Eglenceli Versiyondu..Skillerin Re-Spawn Süreleri Falan Yoktu..Yada Bugluydu.Str Herkeze Atak Veriyodu 100.000 Canı Olan Adamlar Vardı-Garip İtemler Var Tbl İle Gm Shop Yapılıyordu-!!Daha O Zamanlar Bu Salaklar Tbl Üzerinden Yönetmeye Başlamışlar Oyunu!!:)--Haritalar Degişti

2-1098-Offical Olarak Acılan Versiyon Çinde Falan Vardı-Şimdiki 1299 İle Arasında Ciddi Bir Fark Göremedim Ben..Mapların Degişmesi Dışında...Haritalar Degişti--

-1299 Bildigin Paket Cok 1098 İle Arasında Pek Fark Yok--Uİ Dosyaları Falan Hareketli Oldu-3-5 Güncelleme Daha

-1351-1453 1351 Ne Bilmiyorum:D Öyle Bir Versiyon Hiç Olmadı Zaten..1453 Fire Drake Geldi..Rebirt Geldi-Cz Yenilendi-Bifrost Geldi-Skiller Degişti m20-72 Mage Sopalama VS......80 Lvl Geldi...

-15xx Bdw-Juraid Ve Falan Eklendi Sanırım..Silahlara Özellik Eklendi-Krowaz Falan Geldi-Hiç Takip Etmedim Bundan Sonra

-18xx Ne Geldi Bilmiyom Bende Oynamadım,Kanat-Balık Tutma-Falan Filan :d

-19XX-21XX Yeni Karian Falan Diye karakterler Geldi---

Konu başlığın basit bir server kurmak istiyorum. Bu anlattıklarının neresi basit bir server kurmak için ?

Öncelikle bu 18xx server kurman için aşırı bilgin olması lazım, şuanda bu bilgilere sahip kişiler bile daha serverları oturtamadı yani öyle açmak için 1-2 sene çalışman lazım. Pisada 2-3 tane var 18xx ve halen bugları vs leri var adam akıllı anti cheat yapıyorlar databasesini editliyorlar bu bilgili arkadaşlar daha tam olarak yapamadı. Sen gelmişin ufak tepek bir server kurucam 18xx nerden çıktı 1299 nerden çıktı diyorsun. Çok saçma bir konu açmışın.

Geri
Üst Alt
Reklam
Reklam