- Konu Yazar
Öncelikle hepinize iyi günler, ben X-LAZ duydum ki, hakkımda bir çok söylenti varmış forumlarda konular açılmış vs.vs. KO-FOX ve KO-DEX'te dahil benim gerçek bilgilerimin haberdarı olan bir şahıs vardır ki, oda kendini biliyor ve burdaysa zaten konuda belirtir kenidisi, önceden buradaydı şuanda burada mı bilemiyorum.
Evet şimdi merak edilen veya benım yanıtlamak istediğim sorularımı yanıtlayıp sonradan, tekrar karanlığa çekilmeye devam edeceğim çünkü ben aydınlıktan çekilip, kendi karanlığımda imparatorluğum için savaşmaya başlayalı 3 sene oldu.
1. X-LAZ NELER YAPTI?
Birincisi, benim bu konu hakkında söyleyeceklerim şunlardır, benim Heaven Knights projem ile güveni olmayan 1886'dan bir halt olmaz diyen tüm insanların 1886 ya merağını ve 1886 ya geliştirmeye teşvik ettiğimizi, inkar edebilcek bir allahın kulunu tanımıyorum, çünkü 1886 Heaven Knights ile ilk 1886 Geliştirmelerine başladık ve herkes bizden cesaret alıp bu işe başladı ki buna "AKUMA" dahil, aslında tamda öyle sayılmasada öyle çünkü hiç birşey yapmamışken AKUMA tek başınayken, skype üzerinden görüştüğümüzde bana söyledikleri şunlardır; "Hobi olarak ilgileniyorum, ve insanlara bir şeyler vermek istiyorum." bunu söylemesinden sonra AKUMA (AYHAN) adlı arladaşa bize söylediği database, client vb. konularda yardımcı olurmusunuz diye ricada bulunmuştuş testlerde vb. herneyse detayına girmeye gerek yok fazla, onun projesindede geliştirme okadar ileri girme cesaretini ve desteğini verende bizlerdik ki o yokken bile ilk biz başladık bu V1886 server fileslere. Ve bu 1886 projesini çok iyi yerlere getirdikten sonra, ben karanlığıma çekildim ve bir daha gözükmedim hiç bir yerde.
2. X-LAZ DOLANDIRICI MI?
Ben 3 senedir ortada yokken, benim adıma forumda konular açılmış, üyelikler alınmış ki benim hesabım buradaki en son çıkışımdan sonra "LONGTURK" adlı forum yöneticisiyle tartışmamızdan dolayı yasaklıydı, sonrasında gelip bir konu açan benim adımı bilgilerimi kullanan arkadaş, sizi parmağında oynatarak yok işte öyle böyle diyerek bin bir türlü yalanla sizi ben olduğuma inandırmış ki, LONGTURK'te gidip benim banlı hesabımın, nickini değiştirmesini istediğinde değiştirmiş ve onda olan hesabı X-Laz yapmış. Herşey burada başlıyor aslında. Bu dolandırılan arkadaşların hepsi, aslında kişilik bozukluğu olan bir karaktersiz, tarafından dolandırılmıştır, hiç bir dosya satışı veya hiç bir dosya paylaşımında bulunmadım en son, 1886 Source HeavenKnights ile herşeyi terkettim ve bırakmış bulundum ben.
3. X-LAZ NEDEN KAYBOLDU ORTADAN MADEM OKADAR IYI GIDIYORDU?
Projelerin iyi gitmesi bir yana, insanlar gün geçtikçe daha fazlasını istiyor dost bilip yardım ettiğimiz kişiler sırt çevirip rekabete girer olmuştu, nedeni ise onlara yardım edip bizle aynı seviyeye aynı geliştirme seviyesine gelebilimeleriydi, bunu Heaven Knights paylaşım tarihlerine projenin başlangıç tarihine vs. bakarsanız ve ilk 1886 filesi simülatör ile paylaşan Twostars adlı şahıs ile karşılaştırırsanız anlayacaksınız zaten, hatta Facebook sayfası duruyorda olabilir onunda kuruluş tarihine bakabilirsiniz. Herneyse bu etkenler canımızı sıkarak gıt gıde karanlığa çekilmeyi seçtim, bazı arkadaşlar devam etmişler tabi sonrasındada ama sonuç olarak ben bıraktım.
Şimdi büyük bir insanlık dersi almalı insanlar, bu piyasada en adi karaktersiz şerefsizinide gördüm, en babasınıda bunlardan biride ATASAY'dır. Canım kardeşim benim, NXWİLE Göksel kardeşim benim, beni bana değil onlara sorun, ikiside işlerinde başarılı ve can dostlarımdır herşeyimi paylaştığım,her derdimi zamanında konuştuğum şimdi iletişimiz kopmuş olsada.
Şimdi diyorsunuz ki, olan olmuş giden gitmiş yazılan yazılmış, neden buraya bu konuyu açtın ki sen? çünkü karakter ve şahsiyet dünyada en önemli şeydir, bir insan şahsiyetini, saygısını kaybederse aydınlıkta gözünün acımasına mahkum kalır.
Hepiniz iyi insanlarsınız, aslında yalnızca rekabet ve güç hırsı insandaki bizi kötü gösterir bunu anlamak için 3 sene bir karanlığa gömülmek gerekti ama artık öğrenmenin yaşı yoktur, hayatınızda her dakika her saniye her dakika birşeyler öğrenirsiniz.
Tüm iyi kötü, yalnış doğru diyalog kurduğumuz, konuştuğumuz, kırdğımız birbirimizi insanlara bir özürü borç bilir ve hepinize hayatınızda başarılar dilerim.
WHO AM I ?
I AM X-LAZ
I AM X-LAZ