C# Ebenezer Projesi

Kayıtlı Üye
C# ile Ebenezer veya Emulatör yazılabilir, ben elimden geldiğince çevirdim kodları bilen arkadaşlar ekleme yaparsa konu altında devam edilebilir.

[MENTION=128]Dawn[/MENTION] [MENTION=84]PENTAGRAM[/MENTION] [MENTION=1]Nero[/MENTION] ilginizi çekebilir ;)

Link :

Kayıtlı Üye
Veri aktarırken sıkıntı olmuyor. Okuyabiliyorsun gönderebiliyorsun yeter ki gönderirken byte array kullan.

Kayıtlı Üye
soket altyapısında bi gelişme var mı ? :j:

Asıl problem soket değil ki, zaten soket sınıfları C#'da çok daha düzgün çalışır vaziyette asıl problem paketi göndermek ve shared memory olayını ayarlamak.

C++'daki source'de her türlü paketi char array'a çevirip gönderiyor ancak C#'da bunu bir türlü beceremedim :confused:

Kayıtlı Üye
Asıl problem soket değil ki, zaten soket sınıfları C#'da çok daha düzgün çalışır vaziyette asıl problem paketi göndermek ve shared memory olayını ayarlamak.

C++'daki source'de her türlü paketi char array'a çevirip gönderiyor ancak C#'da bunu bir türlü beceremedim :confused:

multi-thread soket yapısı ayarlayamadığım için deneyemedim paket yollamayı falan :)

Kayıtlı Üye
Anladım, ayarlarsın aslında send ve recv thread için 2 tane background worker koysan iş görür gibime geliyor ofisdeyim evde sourceler akşama uğraşırım ;)

1

111Mutay

Guest
Yok öyle bedavaya ekmek :P ortaya fikirlerle gelin yapalım beraber birşeyler. canım sıkılıyor zaten :D

Üst Alt
Reklam
Reklam