c# Yeni başlamak isteyenler için (akıl hocası) ?

EndlessDark

Kayıtlı Üye
Reaction score
0
Selamlar;

7-8 Seneye yakındır Knight Online geçmişim var. Bu kadar yıldır oynamama rağmen oyunu sadece oynamadım sistemine her zaman aşinâ olmuşumdur ve hep merak etmişimdir. Bu oyunu kimler yaptı nasıl yaptı hangi program ile yaptılar nasıl bir yol izlediler nasıl kâr amacı güderek adapte oldular bunlar hep yıllardır aklımda bir soru işareti olarak kalmıştır. 1 Sene öncesine kendim bir sunucu kiralayıp açmayı düşündüm ve yaptım. Fakat üstesinden gelemedim çünkü sadece kiralayıp oyunu aktif etmiştim. Biraz da MySQL bilgim vardı okadar sadece. Yani ne oyunu geliştirebiliyor ne de oyun hakkında bir fikir sahibi olabildim. 1 Hafta öncesine vermiş olduğum bir karar var bende bu işi öğrenicem birşeyler yapıcam kendi emeğim ile diyerek yola çıktım ve insanlara danıştım. Başta bu konularda bana yardımcı olan ve sorularımı nezaketen cevaplayan ve bana elinden geldiğince yol göstermeye çalışan "Nero" Tamere teşekkür'ü borç biliyorum. Takdir edersiniz ki herkesin bu zamanda işi gücü ve zamanını (c#) Öğrenmeye çalışan bir adama yardımcı olmakla geçiremez. Sizlerden isteğim bahsetmiş olduğum konularda bana yol gösterebilecek nereden başlayıp nasıl bir yol izlemem gerektiğini "Sadece konuya mesaj yazmak için değil gerçekten yardım edebilecek" arkadaşlar detaylı bir bilgi verebilirlerse gerçekten çok memnun olurum.

Şimdiden cevap verecek herkese teşekkür ediyorum. iyi forumlar

Cevap: c# Yeni başlamak isteyenler için (akıl hocası) ?

Yardımcı olucak kimse yok mu ?

Geri
Üst Alt
Reklam
Reklam