Canlı destek hattı&sesli yardımlaşma alanı

Kayıtlı Üye
Merhaba değerli Ko-Fox Ailesi, Bu sefer oyunla ilgili olmayan ama hayati bir önemi olan projeyle karşınızdayım.Sizlere daha iyi hizmet ve yardım edebilmek için bu projenin startını verdim ve Yöneticilerimden gerekli izin ve desteği alıpta bu konu'yu açma gereği duydum.Yanı sıra bu hizmetler Gönüllü kişilerce yapılmaktadır,bir çıkar ve amaç güdülmemektedir.

Bazı durumlarda YARDIM istenen konular çözüme ulaşamamıştı ve gerçek çözümü aramak hep zorlaşmıştı.

Ya da bizlere ulaşmak bazen mümkün olmamıştı.İşte şimdi Çözümü ve sorunları hep beraber aşma vaktimiz geldi.

Belki de yüzlerce kişinin aynı anda çözüm getirebileceği bir yer yaptık.

Gerek Birebir yardımcı olduk,ama yeri geldi yardımcı olamadığımız bilgi sahibi olmadığımız yerler de vardı.

Şimdi bu Projenin amacı ise,Knight Online Private Server Geliştiricilerine, Tanışma,Yardımlaşma,Hatta Yeni fikir alışverişi için bir Sesli ve yazılı bir alan yapmaya karar verdim.Kısaca bu Platform'da Bilgi ve Fikir alışverişi yaparak gerek sesli gerek yazılı olarak birbirimize daha hızlı yardımcı olabileceğiz.

Öyle bir Bilgi istasyonu oluşturacağız ki,Herkes birbirine yardımcı olduğun da herşeyin hep beraber daha kolay aşılabildiğini de anlayacağız. Belki yeni arkadaslıklar,yeni dostlar sahibi olabileceğiniz yeni ekip ve proje arkadaslarını burada bulabileceksiniz ve sohbet etme imkanlarınız da olacak.

Yardım konularına konular açıldıktan sonra yardımcı olmamızı istediğiniz durumlarda Raidcall Serverımıza gelip 1 e 1 Destek alabileceksiniz.

Destek Hattımıza herkes üye olabilir,Destek ve yönetim de aramızda olmak isteyenler de bizlere katılabilirler.

Bu Projeye destek veren şu an da 10 Kişilik bir Destek Ekibi Oluşturduk.

1299,188x alanın da yardımlarını da esirgemeyecek yeni bilgi fikir arkadaşları da arıyoruz.

Aramıza katıldığınız da hep beraber birşeyler yapıp, hep beraber birşeylerin üstesinden geleceğiz.

Hafta da 1 Yada 2 Gün de Seminer ve Toplantı yapmayı planlıyorum.

Server Geliştiriciliği hakkında bilgiler verip,Programlama konusunda da eğilimlerinize göre destek vereceğiz.

Yanı sıra Server Sahipleri de Sunucumuz üzerinden kendilerine destek hattı oluşturabilirler.

Gereken Yetki ve Odalar istediğiniz takdir de size özel olarak açılacaktır.

Ve yanı sıra PVP SERVER OYUNCULARI'DA Clan ve Party Olarak aramıza katılabilirler,daha iyi koordine olabilirler ve daha keyifli anlar yaşayabilirler.

Clanlara da özel Odalarımız mevcuttur ve isteğe göre verilecektir.

Bizler sizlere daha iyi hizmet vermek için bu projeyi yapma gereği duyduk.

Tüm Ko-Fox üyeleriyle de beraber bu Ruhu büyütebilir ve yüceltebiliriz.

Hepinizi aramızda görmekten mutlu olacağız.Unutmayın 1 Kibriti tek seferde kırabilirsiniz,ama yüzlerce kibriti aynı şekilde kırmanız asla mümkün olmayacaktır.

Aramıza katılma için - Bize ulaşmak için RaidCall indirip üye olmak..

Raidcall indirmek için; RaidCall-100% FREE Group Communication Software- IM, Group Communication and Voice Chat

Ve Arama kısmına ,KO-FOX Development & Help Center yazmak.

Size Destek ve Yardımlaşma hattımızdan bir görüntü atmak istiyorum..

vy9mj.jpg

Proje Hakkında Yorumlarınızı ve değerlendirmelerinizi bekliyorum.​

Yeni Üye
Cevap: Canlı destek hattı&sesli yardımlaşma alanı

Bunun Düşünülmesi Gerçekten Çok İyi Oldu Artık Bu Şekilde Birbirimize Gerçekten Çok İyi Destek Olabileceğimizi Düşünüyorum Herkez Birşeyin Elinden Tutarsa Dahada İyi Yerlere Gelebileceğimizin Farkındayım Çok Güzel ve Anlamlı Bi Yazı Olmuş Sezerim Eline Koluna Sağlık Herkeze İyi Forumlar :)

Kayıtlı Üye

Bunun Düşünülmesi Gerçekten Çok İyi Oldu Artık Bu Şekilde Birbirimize Gerçekten Çok İyi Destek Olabileceğimizi Düşünüyorum Herkez Birşeyin Elinden Tutarsa Dahada İyi Yerlere Gelebileceğimizin Farkındayım Çok Güzel ve Anlamlı Bi Yazı Olmuş Sezerim Eline Koluna Sağlık Herkeze İyi Forumlar :)

Düşünce ve değerlendirmen için teşekkür ederim dostum. Evet artık herkes Ayrı çalışmak yerine,Hep beraber çalışma ortamı yakalayabilirler. İyi bir Atmosfer yakalayabileceğimizi düşünüyorum.Eğer gercekten birşeyler yapmak isteyen her geliştirici burada daha da bilgisini pekiştirebilecektir.:)

12z

Kayıtlı Üye

çok yararlı bir proje desteklerinizi esirgemeyin

Administrator
Yönetici
Yönetici

Tam Destek ! Tam Gaz Süper Proje' de Arkanizdaim :)

Kayıtlı Üye

Herkesin yardımı ile herkesin bilgisi ile yapılan iş her zaman daha sağlıklı daha uzun ömürlü olmuştur

Kayıtlı Üye

çok mantıklı bi düşünce ve yoldasınız umarım her şekilde hedefinize hedefimize en kısa şekilde öğrenerek geliştirerek varılır..

Kayıtlı Üye

Hayırlı olsun, güzel bir düşünce olmuş.

Kayıtlı Üye

Güzel bi düşünce, fakat bununda cıvığını cıkarmaya çalışanlar olacaktır...

Kayıtlı Üye

Çok güzel bir düşünce ve proje umarım ınsanlar bunu kotuye kullanmazlar basarılar takıpteyız.Bu arada senıde tebrık edıyorum sezer kardesım

Unutmayın 1 Kibriti tek seferde kırabilirsiniz,ama yüzlerce kibriti aynı şekilde kırmanız asla mümkün olmayacaktır.

Çok iyi bir düşünce .. Tam gaz devam

Kayıtlı Üye

Elimizden geldigince hizmetinizdeyiz.

Kayıtlı Üye

Hepinize değerlendirme ve düşünceleriniz için teşekkür ederim.Biz bu yola başladık ve en iyisini herkes için de yapmayaçalışacağız.Birşeyleri hep beraber çözer ve yaparsak herşey daha hızlı gelişecektir.

Ayrıca aramıza katılacak arkadaşlar çekinmeden yardım isteyebilir, iyi bir sohbet ortamı olusturduk.Konusuyoruz hatta hep beraber deniyoruz bu oldu bu daha iyi olabilir diye. Sistem henüz yeni oldugu icin alışmaya çalışılıyor.

Ama dediğim üzere bunu güzel şekilde kullandığımız da her alan ya da konu da birbirimizin gelişimine katkı sağlayabiliriz.

Kayıtlı Üye

Hepinize değerlendirme ve düşünceleriniz için teşekkür ederim.Biz bu yola başladık ve en iyisini herkes için de yapmayaçalışacağız.Birşeyleri hep beraber çözer ve yaparsak herşey daha hızlı gelişecektir.

Ayrıca aramıza katılacak arkadaşlar çekinmeden yardım isteyebilir, iyi bir sohbet ortamı olusturduk.Konusuyoruz hatta hep beraber deniyoruz bu oldu bu daha iyi olabilir diye. Sistem henüz yeni oldugu icin alışmaya çalışılıyor.

Ama dediğim üzere bunu güzel şekilde kullandığımız da her alan ya da konu da birbirimizin gelişimine katkı sağlayabiliriz.

Kayıtlı Üye

Düşünce ve proje çok güzel inşAllah forum chat gibi olmaz da yardım eden ilgilenen sayısı çok olur

AKP

Kayıtlı Üye

Çok iyi oldu bu herkes ıcın ıyı olacaıgını dusunuyorum...

Administrator
Yönetici
Yönetici

Burdayım güzel proje

Kayıtlı Üye

Cok ıyı

Kayıtlı Üye

Cok Güzel 1 Düşünce Sezer'im Orda Burda Yok Ben Şunu Yaptım Yok Bunu Yaptim Diye Hava Atacak'larina Gelin El Birliği ile Adam Gibi Yalansız Dolansız. Güzel işler Başaralım.

RayN' Katılıyorum cok ıyı bır dusunce olmus umarım bu gıdısın bır sonuna gelınır

Üst Alt
Reklam
Reklam