Cesur hosting kazığı

cancani42

Yeni Üye
Reaction score
0
Arkadaşlar CesurHosting diye bir firma şimdilerde karşımızda.Bu firma firma değil resmen internet kafeciler.Size serverinizi kuruyorlar.ilk kuranlar ve bilmeyenler yanar benim gibi,adamlar sizinle hiç ilgilenmiyorlar.Ne zaman soru sorsan şu videoyu izle bunu izle şunu izle diyerek çok meyve vermeyen videoları size yapıştırıyorlar.1299 kuruyorlar ama internette kolayca bulabileceğin server fileslar,kopaneller vs vs.Şuan vazgeçtiğimi söyledim hiç memnun kalmadığımı söyledim.Para iadesi istedim her zaman yazan adamlar 7/24 açık olan adamlar yazmıyorlar.

Cevap: Cesur hosting kazığı

Buda yeni taktik olmalı sanırım , sonuçta paranı verdin onlarda hizmeti sundular sana yarın bir gün dolandırıldım diye hak arıyamazsın

Buda yeni taktik olmalı sanırım , sonuçta paranı verdin onlarda hizmeti sundular sana yarın bir gün dolandırıldım diye hak arıyamazsın

Hadi ya çok komiksin

Vaat edilenle verilen aynı degilse dolandırma olur parayı verdim iş bitti yok öyle dünya bu kadar savunduguna göre eş dost akraba ahbap heralde.

adamlar banada aynısını yaptılar bende dava açtım mahkeme gününün belli olmasını bekliyorum... Sunucumu kapattılar paranı vericem dediler vermediler. soruşturma davası ve şikayetçi oldum....donuna kadar alıcam...

yazık dikkatli olun

Geri
Üst Alt
Reklam
Reklam