Chaos stone ve ft ( special event ) boss atmıyor

Cevap: Chaos stone ve ft ( special event ) boss atmıyor

ek olarak chaos stoneyi kesince cz monument kesilmiş gibi notice geçiyor.

hem chaos stoneden notice atıyor server hem de monumenti kesince notice atıyor.

ek olarak chaos stoneyi kesince cz monument kesilmiş gibi notice geçiyor.

hem chaos stoneden notice atıyor server hem de monumenti kesince notice atıyor.

Verdigim kodu girin sorun düzelir konudaki önce delete from k_npcpos where zoneid = '91' kodunu gir. Birde Chaos Stone bossları eklimi db de onları kontrol et. Birde chaos stone öyle her filesde calısmaz bilginiz olsun. Special event için ise şunu diyebilirim içeride 5 den fazla user olması gerekiyor ( gm değil user )

Verdigim kodu girin sorun düzelir konudaki önce delete from k_npcpos where zoneid = '91' kodunu gir. Birde Chaos Stone bossları eklimi db de onları kontrol et. Birde chaos stone öyle her filesde calısmaz bilginiz olsun. Special event için ise şunu diyebilirim içeride 5 den fazla user olması gerekiyor ( gm değil user )

verdiğiniz kodları ekledim.

ft de toplam 30 kişi vardık canavarlar geliyor yazıyor canavar vs yok :) chaos stoneyide bu forumdan ekledim yine herkeste sorunsuz calısıyor galiba :)

server files soasc v34

verdiğiniz kodları ekledim.

ft de toplam 30 kişi vardık canavarlar geliyor yazıyor canavar vs yok :) chaos stoneyide bu forumdan ekledim yine herkeste sorunsuz calısıyor galiba :)

server files soasc v34

tamam bahsettiginiz olay 91 zonesinden kaynaklı bi olay. Zone_info vs eklemediyseniz o zone calısmıcaktır. Ve eklediğiniz kecoon un benım verdiğim ssid ile aynı oldugunu kontrol edin bazı dblerde kecoon ssid 150 oluyor. Canavar cıkmıyorsa ft de monster_challenge_summon_list tablosuda bozuktur.

monster_cha..... tablosunu başka bir tablodan aktardım denedim yine yok.

keconları zonechange yapıp kordinata gidip kontrol ediyorum ordalar. direkt sizin verdiğiniz kodlardan ekledim..

ek olarak zonechange 91 yaptığım zaman mesela maradondayım insanlar kayboluyor loading ekranı gelmiyor sadece normal mi? bu olay cz de olsamda aynı luferde olsamda aynı zonechange 91 yaptıgımda insanlar kayboluyor sadece

monster_cha..... tablosunu başka bir tablodan aktardım denedim yine yok.

keconları zonechange yapıp kordinata gidip kontrol ediyorum ordalar. direkt sizin verdiğiniz kodlardan ekledim..

ek olarak zonechange 91 yaptığım zaman mesela maradondayım insanlar kayboluyor loading ekranı gelmiyor sadece normal mi? bu olay cz de olsamda aynı luferde olsamda aynı zonechange 91 yaptıgımda insanlar kayboluyor sadece

evet o normal onda birşey yok Gm ile boss atabiliyormusunuz +monsummon yazarak deneyin. Eğer atılmıyorsa +monsummon kodu gitmiş ebenezerde

evet o normal onda birşey yok Gm ile boss atabiliyormusunuz +monsummon yazarak deneyin. Eğer atılmıyorsa +monsummon kodu gitmiş ebenezerde

monsummon çalışıyor sorunsuz olarak :/

91 zonesi zone_info ve k_npcpos da ekliyse sorunsuz calısması lazım eğerki calısmıyorsa bence filesle alakalı bi durum o. Chaos stone boss atmaması vs 91 zonesinden kaynaklı bi durum. Chaos stone sourcesi kullandıgınız filesde olmayabilir. ACME,Soacs vs güncel sürüm ise zaten sorun olmayacaktır.

++++++++++++++++

Merhabalar öncelikle soacs.ini ni birkontrol et reward monster numberları varmı cs kesilince atılcak monsterlar

eğer sorun yoksa databasedeki chaos stoneyi sil vericeğim query i uygula monster atacakdır

insert into [K_NPC] values ('25000','Chaos Stone','14001','120','0','0','3','0','199','1','1','1','0','80','0','0','250000','0','0','2500','124','124','0','1000','0','0','1000','0','0','0','250','250','250','250','250','250','250','100','5','5','5','32000','32578','0','0','0');

insert into [K_NPCPOS] values ('201','25000','199','0','0','0','0','1016','1057','1016','1057','1016','1057','1016','1057','1','3600','0','0','NULL');

Geri
Üst Alt
Reklam
Reklam