Code kimdir ? Ne iş yapar ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Code
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kayıtlı Üye
Kimsin Sen ?​

Öncelikle Merhabalar..İsmim Merih Dursun , 1996'da Sakarya'da doğdum aslen Artvinliyim.Şuan Lise 3.sınıf okumaktayım.Sakarya Fatih Endüstri Meslek Anadolu Meslek ve Anadolu Teknik Lisesi'nde Anadolu Teknik Lisesi bölümünde Bilişim Teknolojileri alanını okumaktayım

2-3 Bilgi​

C# = Orta-İyi

Photoshop = İyi-Muhteşem

PHP = İyi-Muhteşem

HTML = Muhteşem

ASP = Kötü​

KO Hayatım​

Tam olarak hatırlamasamda 7 veya 8 yaşında başladım bu merete.Başlamama vesile olan kuzenimin bilgisayarında görmem ve hastası olmamdı.Sonra hayatımın efsanesi Saiko54 67 Level knight oynama sebebim.Sonra PvP İle tanışıyorum o heyecanla ilk serverimi kuruyorum.RealMaqe.sytes.net ::redcarded::

Ne iş yapıyon la sen ?​

AKINSOFT Yazılım Firmasının Sakarya Bölge Bayi Sahara Bilgisayar'da çalışmaktayım.Ne iş yapıyorsun diyenlere site isteyenlere site destek isteyenlere destek yazılımsal donanımsal web vb. işlerin hepsine bilgim dahilinde el uzatıyorum

Hepinize iyi forumlar.​

Kayıtlı Üye
Kimsin Sen ?​

1996'da Sakarya'da doğdum aslen Artvinliyim.Şuan Lise 3.sınıf okumaktayım.Sakarya Fatih Endüstri Meslek Anadolu Meslek ve Anadolu Teknik Lisesi'nde Anadolu Teknik Lisesi bölümünde Bilişim Teknolojileri alanını okumaktayım

95 doğumluyum lise 2 okuyom amk :D

not: 4. sınıfa gitmem gerekirken işleri zorlaştırdım :D :D

Kayıtlı Üye
Aramıza Hoşgeldin Merih. Başarılarının devamını diliyorum

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
Kimsin Sen ?​

2-3 Bilgi​

C# = Orta-İyi

Photoshop = İyi-Muhteşem

PHP = İyi-Muhteşem

HTML = Muhteşem

ASP = Kötü​

Kendini tanıtmana saygım sonsuz elbette ancak bu derecelendirmede en iyi seviye Muhteşem sanırım.Piyasada o kadar bilgin kodlayıcılar var ki senin bu derecelendirmen onlara saygısızlık oluyor.Sen diyebilirsin ki sen benim ne kadar bilgi sahibi olduğumu bilemezsin?Bu konuda haklısın ancak söz konusu 50 hatta 60 yaşı üstü akademisyenler olunca senin 16~17 senelik tecrüben pek müstescen olmuyor.

Üst Alt
Reklam
Reklam