- Konu Yazar
Kimsin Sen ?
Öncelikle Merhabalar..İsmim Merih Dursun , 1996'da Sakarya'da doğdum aslen Artvinliyim.Şuan Lise 3.sınıf okumaktayım.Sakarya Fatih Endüstri Meslek Anadolu Meslek ve Anadolu Teknik Lisesi'nde Anadolu Teknik Lisesi bölümünde Bilişim Teknolojileri alanını okumaktayım
2-3 Bilgi
C# = Orta-İyi
Photoshop = İyi-Muhteşem
PHP = İyi-Muhteşem
HTML = Muhteşem
ASP = Kötü
KO Hayatım
Tam olarak hatırlamasamda 7 veya 8 yaşında başladım bu merete.Başlamama vesile olan kuzenimin bilgisayarında görmem ve hastası olmamdı.Sonra hayatımın efsanesi Saiko54 67 Level knight oynama sebebim.Sonra PvP İle tanışıyorum o heyecanla ilk serverimi kuruyorum.RealMaqe.sytes.net ::redcarded::
AKINSOFT Yazılım Firmasının Sakarya Bölge Bayi Sahara Bilgisayar'da çalışmaktayım.Ne iş yapıyorsun diyenlere site isteyenlere site destek isteyenlere destek yazılımsal donanımsal web vb. işlerin hepsine bilgim dahilinde el uzatıyorum
Hepinize iyi forumlar.
Ne iş yapıyon la sen ?
AKINSOFT Yazılım Firmasının Sakarya Bölge Bayi Sahara Bilgisayar'da çalışmaktayım.Ne iş yapıyorsun diyenlere site isteyenlere site destek isteyenlere destek yazılımsal donanımsal web vb. işlerin hepsine bilgim dahilinde el uzatıyorum
Hepinize iyi forumlar.