Dikkat edin sizde tuzaga dusmeyin !

Kayıtlı Üye
Cevap: Dikkat edin sizde tuzaga dusmeyin !

Merhaba. Çok geçmiş olsun. Biraz daha beklemenizi tavsiye ederim. Yarın iletişim telefonundan temasa geçip, nazik bir şekilde durumu yüzyüze anlatmaya gayret edin. Yarın akşam hizmet elinize geçmezse, çarşamba tekrar telefon edin ve bilişim iletişim teknolojileri kurumu ve il tüketici hakları uyuşmazlık heyetine başvuru yapacagınızı belirtin. ve perşembe günü dekontunuzla birlikte hangi ilde bulunuyorsanız merkez tüketici hakları hakem heyetine başvunuzu yapabilirsiniz. masrafı yoktur süreç biraz uzun sürebilir. Saygılarımla.

Kayıtlı Üye

Teşekkür ederim sayın morphin, ben ufak bir miktarın peşinde değilim ne yazık ki internetten araştırdım sikayetvar.com sitesi üzerinden ve ordada bu site ve şahıs adına defalarca aynı şekilde şikayet edilmiş. Dediğiniz merciilere elimdeki resimleri dekontları ve şikayetvar sitesindeki bilgileri ilettiğimde yeterince bilgi sağlamış olurmuyum ? Ve son olarak konu ile ilgili yukarıya resim olarakta ekledim yinede yazayım.

-

Saat : 00:00 - Ticketin 2 tanesini silmiş. Yeni ticket açtım cevap yok. İletişim numarasını aradım cevap yok. Alınan hizmetler bölümünde aldığım hizmet aktif olarak göstermiş ama bana herhangi bir geri dönüş ve bilgi verilmedi.

Kayıtlı Üye

Dıştan çok kaliteli ve sorunsuz gözüküyor ama içi sizi dışı beni yakıyor @MorphiN :) Kurdukları Database'de NPC ve Monster Guard Tower Adına hiç birşey yok ne yazık ki. Şimdide düzenleyecek bir arkadaş arıyorum :)

Kayıtlı Üye

Ewet malesef bu tip şeyler yaşanıyor, bizde bu tip bir olay yaşadık, sanırım server açmayı düşünüyorsunuz ancak şunu bilmelisinizki sanallaştırılmış sunucularda aşırı derecede lag olabiliyor. ayrıca bireysel olarak bilginizi geliştirirseniz ilerde çıkabilecek bir çok sorunu çözebilirsiniz. Forumun alım satım bölümünde konu açan arkadaşlarla irtibata geçerseniz sizlere yardımcı olacaklardır. Kolay gelsin.

Kayıtlı Üye

konu yokki

Üst Alt
Reklam
Reklam