Dikkatli İzleyin. Ozkan Ozdemir Exesi de Trojan ekliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kayıtlı Üye
Cevap: Dikkatli İzleyin. Ozkan Ozdemir Exesi de Trojan ekliyor.

Ahh , Ahh 10-15 yaşında konuşma özürlü bir veleti-zinanı yaptıklarına bakar mısın :)

Takıldığı forumdan indirilme .exe'yi virüslü buluyor ve şikayet ediyor kimi kime şikayet ediyorsan anlamış değilim.

Forumdaki .exe'yi indir bakayım arasında fark var mı kim paylaşmış. Hadi onuda geçtim süper zeka velet seni orjinal 1299 .exe yi tarat ondan sonra trojan mı var ne var anlarsın.

Hadi canım benim hayatında başarılar ama ilk önce konuşmanı düzelt. Ve ilerde yalvarma bişeyler öğret bana yardım et diye.

Burdan da isteğimi yerine getireyim. @LongTurk Emrah'a da skypedan söyledim bulamayacağını söyledi.

Fazla bilgisi olmayan yada pvpye yeni başlamış birisi varsa bişeyler öğrenmek istiyorsa skype eklesin bildiğim kadarıyla zamanla da olsa dosyaları düzeltmeye çalışacağım. Yaparken twden yada ekran paylaşımında izleyecek ve bişeyler öğrenmek istiyorsanız ekleyin sadece yapmanız gereken oyuna girip beraber orjinal dosyalardan test edicez.

Son bişey daha atıp tutmayın bu sözlerimden sonra farkındaysanız "bildiğim kadarıyla" dedim.

Bu zamana kadar client üzerine çalışmalar yaptım biraz programlamaya kafa yormak istiyorum. Clientle bi yerlere gelecek bişey kalmadı kanatına kadar yaptım. Hadi kolay gelsin.

Kayıtlı Üye

Hadi ortann seni yaptı belli olmaz Kimse benim pc laptopda giremez Dosya ait dir. beni şakası aptallık yapmam

Beni pc çökmeyi gelmiş olursa. Tam kelime Hayvan diyorum.

Kayıtlı Üye

Çok aptallsam ben baa yardım et miş göt göt konuşuyorsun..

Git kendi işini bak göt beni pc dosya ait alırsın Nah alamazsın

ve Pc ve dosya çöktürmek için geliyorsa dedi gibi Hayvan gibidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt
Reklam
Reklam