Earth-KO 20xx Version ile Yakında Sizlerle

Kayıtlı Üye
Merhaba Ko-Fox Ailesi Beni Az cok Tanıyan ve bilenler var uzun zamandır KO ile uğraşıyorum 1886 ile başladım 1960 ile devam ettim ve şimdi sıra 2013 vesionunda Evet şimdiden Çamur atmaya başlayanlar illaki olucaktır ama hiç bir şey elde etmeyeceklerdir Ko aleminde çoğu kişi ve kişilerin yapamadığını ilk ben yaptım nelermi yaptım?

Termination Time TwoStar Projeyi ilk paylastıgı zamanlar

Chaos Patlamaları 0sk1 Dosyalarında Yaptım TwoStar Henüz bilinmiyor tanınmıyor iken Bilenler ve Destegini esirgemeyenler Yardımında yapıldı

0sk1 projesinde Yardımcı olan Drenish Rootc [Halil]'dir

Knight Genie Version 1960 serveri ilk ben geliştirdim Açtıgım konularada Bakarsanız resimleri var o zamanlarda'da çamur atanlar oldu yine olucaktır Sonu yoktur ama hiç kimse unutmasınki çamur atmadan önce Kendi Elleriniz Kirlenicektir.

Proje Sahipleri İlyas Cakır (ilyas68),Muhammet ALICA ve Fatih Köse'dir

20xx Versionu ile ilgili ufak ayrıntılar ve gelişmelerden bahsedicem

Kellino Temple Hapis Sistemi Mattock ile monster Kesip hapisten cıkma

Napies Gorge [Eski Ada Savaşı]

Alseids Prairie [Lunar War Savaşı]

Nieds Triangle [Andream Savaşı]

Nereids Island [Gemi Savaşı]

Zipang [NPC Savaşı]

Castle Siege War Fare [CSW Kale Savaşı]

Border Defance war [BDW]

Chaos Dungeon [Chaos]

Juraid Mountain [70 Jr]

Under The Castle [UTC Event]

Quest Sistemi 1-83 [Görev]

Ronark Land [Colony Zone] Görevleri

Andream Görevleri

Ronark Land Base Görevleri

Orjinal Quest Düzeneği Ve Npc sıralaması

Yeni İtemler [Secret Armor]

Yeni Silahlar [UTC Weapon Khanjar,Buju v.b]

Yeni Takılar [UTC Jewelry]

Süreli Item sistemi

Sorunsuz Upgrade Sistemi

Sorunsuz Vip Manager NPC si [Lv Jump etkinliği]

Usko Tarzı Noah Knight Clanı 1 lv ler için 50 lv e kadar 30x30 pelerin

Usko Tarzı Krallık sistemi Vote ile Kral Secme

El morad Castle Görev Npc'leri

Luferson Castle Görev NPC'leri

Eslant Görev NPC'leri

Knight Genie Sistemi [Legal Koxp]

Blur Effect

Düzenlenmiş Kick,Walk Sistemi

0 Dan Geliştirilmiş Database Sistemi [Muhammet ALICA]

Savaş Command Sistemi Ve Skilleri

Maden sistemi

Balık Tutma Sistemi

Monster Stone

ve Sayamadığım Bir çok Yenilik

Skype [email protected]

Resimlere Geçelim

gLVY8Q.jpg

9pqroO.jpg

q28NMV.jpg

MlgBp7.jpg

QgYzBr.jpg

XYq3kO.jpg

b4MEDn.jpg

dqZN3Q.jpg

5Rmn7A.jpg

AY6XJQ.jpg

02NpDV.jpg

4RqVlY.jpg

JEkz2E.jpg

Od9zM3.jpg

zElp4g.jpg

G124zv.jpg

ynop4M.jpg

66qvnk.png

Wr9pYE.png

XYq3Zj.jpg

QgYzjG.jpg

b4MEP0.jpg

dqZN9r.jpg

5Rmnjl.jpg

AY6Xjr.jpg

02Np3o.jpg

4RqVNJ.jpg

JEkzjj.jpg

Od9zjP.jpg

zElpN9.jpg

G124jV.jpg

Administrator
Yönetici
Yönetici
Cevap: Earth-KO 20xx Version ile Yakında Sizlerle

Konunuz Onaylanmıştır başarılar

Başarılar...

"KO Aleminde Hiç Kimsenin Yapmadığı Şeyleri İlk Ben Yaptım" Demen Diğer Bu İşte İyi Olan Arkadaşlara Biraz Ayıp Olur, Bu Konular da Sana Tavsiyem Mütevazi Olmandır, Kısaca Özetlersek Twostars Bıraktığında Dosyaların Ne Halde Olduğunu Biliyoruz ve Ne Hale Getirdiğimi ve Şuan Kullandığınız Dosyaların da Benim Şubat/Ocak Ayında Elimden Çıkan Dosyalar Olduğunu da KO Alemi Dediğin Alem de Bilmektedir, Amaç Burada Birşeyleri Vurgulamak Değil Ama Madem Vurgulu Yazmışsın İlk V2 PVP yi Yazan Biziz Zaten ve PVP Dünyasın da da Gerçek Anlamıyla Çalışan Tek Ekibiz, Kendinizce Ekip Kurmanız Büyüğünüz Olarak İnanın Hoşuma Gitti...

Seni de Tanırım, Fatih ile Sohbetim Yok Ama Başarılı Bir Genç İnşallah Yolunuz da Güzellikle Devam Eder ve Sorunları Hızlıca Çözersiniz, Başarılar Dilerim...

İşte buna güldüm. Ayrıca 2013 değil bu 1990 :)

Bir İnsanın Başarısı ile Övünmesi Bilgisine Ortanlıdır, Alçakgönüllük Dediğimiz Olay ise Atalarımızın Dediği Gibidir "Seni Sen Övme Eller Övsün"

Bende Ciddi Anlamda Övdüm Gerçekten Sevindim Geçmişte Bu Tip Version Sunucular 1-2 İnsanın Tekelindeydi Bunu Hepimiz Biliyoruz ve Bu Tip Version Sunucularının Havalarını da Biliyoruz ( Dünyayı Ben Yarattım ), Aslına Bakarsan Onlar İçin Çok İyi Oluyor Ben Şahsen Seviniyorum...

Tekrar Başarılar...

Kayıtlı Üye

Bu 19xx database in paylaşılmış bir kopyasını buglu ya da bugsuz nette hiç bir yerde bulamadım.

Kayıtlı Üye

Başarılar..

Yeni Üye

1298 Dışında İstikrarlı Olan Dosyalar Kimsede Yok:)

Sexyko Vardı Bi Aralar Ama Kapandı Gitti Sanırım:)

Kodlar Camur Durumda,Dosyalarda Öyle...

Düzeltmesi Tekrar Kodlamakdan Daha Uzun Sürüyor..

Umarım Başarılı Olursunuz,Şimdiye Kadar 19XX Sunucularda Başarılı Kimse Olmadı..

Kayıtlı Üye

yazılarla ilgili bir iki hata yaptım telafisini yaparım onunda çogu kişini yapamadıgın yazıcaktım yorumunuz ve tebriğiniz için teşekkürler

Yeni Üye

Buyur Katana Bahsettigin 2025 Clientle Fotolar.

Kayıtlı Üye

Güzel bir proje başarılar.

YNG

Bu neyin hikmeti anlamadım :D v20xx ler türemeye başladı Kaynağını buluruz heralde yakın zamanda :)

Bulmaya Gerek yok Client Cryptıon Hook Yapabilirsen Girebilirsin Oyuna Ama Bazı Paketlerede Ekleme Yapman Lazım..

Yeni Üye

Başarılar...

"KO Aleminde Hiç Kimsenin Yapmadığı Şeyleri İlk Ben Yaptım" Demen Diğer Bu İşte İyi Olan Arkadaşlara Biraz Ayıp Olur, Bu Konular da Sana Tavsiyem Mütevazi Olmandır, Kısaca Özetlersek Twostars Bıraktığında Dosyaların Ne Halde Olduğunu Biliyoruz ve Ne Hale Getirdiğimi ve Şuan Kullandığınız Dosyaların da Benim Şubat/Ocak Ayında Elimden Çıkan Dosyalar Olduğunu da KO Alemi Dediğin Alem de Bilmektedir, Amaç Burada Birşeyleri Vurgulamak Değil Ama Madem Vurgulu Yazmışsın İlk V2 PVP yi Yazan Biziz Zaten ve PVP Dünyasın da da Gerçek Anlamıyla Çalışan Tek Ekibiz, Kendinizce Ekip Kurmanız Büyüğünüz Olarak İnanın Hoşuma Gitti...

Seni de Tanırım, Fatih ile Sohbetim Yok Ama Başarılı Bir Genç İnşallah Yolunuz da Güzellikle Devam Eder ve Sorunları Hızlıca Çözersiniz, Başarılar Dilerim...

AHAHAHAHAHAHA :D

Dosyaları ne hale getirdiğini gayet iyi biliyoruz :D Soket sorununu çözemeyip, twostars'a çözdürüp sonra projeden attığını da iyi biliriz :D Multithreadingten bir s*k anlamayan insanların ortada coderim diye gezmesi, daha inventory editör yazmaktan aciz adamların server dosyalarıyla uğraşmaları, başkalarının projeleri üzerinden prim yapmalarıdır asıl komik olan.

"Madem sorunu çözemiyorum, o zaman kaldırayım" kafasıyla coder olunmaz. Burada insanlara karşı böbürlenmen, veya buradaki gerizekalıların seni bir bok zannetmesi gerçekte ne olduğunu değiştirmiyor ne yazıkki. Sen zamanında insanları dolandıran, şimdiye kadar bir haltı becerememiş lamerin tekisin. Az buçuk bilgisi olan insanlar biliyor zaten neyin ne olduğunu, burda insanlara guruluk taslamayı hobi edinmişsin kendine, yolun açık olsun :D Mütevazılık dersi veren adamın, sağda solda kendisine ait olmayan projeyi sanki kendisi yazmış gibi, artı "proje şöyleydi böyleydi" diyerek sanki improve etmiş gibi lanse etmesi, trajikomik ötesi birşey. Dosyaların anasını s*ktiğini sen de iyi biliyorsun, bende.

Git önce multithreading nedir, stabil kod nasıl yazılır onu öğren. Sonra sağa sola sataşırsın :D

Üst Alt
Reklam
Reklam