Re: Cevap: Earth-KO 20xx Version ile Yakında Sizlerle
Herşeye birşey söylemek. Bir kılıf giydirmek. Zamanında bana'da kuçu kuçu'nla dolandırıcı dediğin günü unuttun mu ? Nerden bilicez Ayhan'ın dolandırıcı olduğunu kanıtın varsa göster ben çok merak ediyorum açıkcası. Madem bu kadar iyisin öğret millete veya birşeyler yapda kimse kimseyi dolandırmasın duyarlı ergen
Yada her zaman yaptığın gibi server açıp bug bulmaya-aramaya devam et en iyisi. Burada gerizekalı dediğin insanlar söylüyor o bugları sana unutma 
Kendini birşey sanmak ? Birisinden veya birilerinden kendini daha üstün görenler, özünde bir bok olmayan tiplerdir genelde.
Evet küçük PENTAGRAM'a performansından dolayı teşekkür ediyoruz. Velisi gelip alabilir.
Not : Projeyle alakam yoktur. Başarılar.
AHAHAHAHAHAHA
Dosyaları ne hale getirdiğini gayet iyi biliyoruzSoket sorununu çözemeyip, twostars'a çözdürüp sonra projeden attığını da iyi biliriz
Multithreadingten bir s*k anlamayan insanların ortada coderim diye gezmesi, daha inventory editör yazmaktan aciz adamların server dosyalarıyla uğraşmaları, başkalarının projeleri üzerinden prim yapmalarıdır asıl komik olan.
"Madem sorunu çözemiyorum, o zaman kaldırayım" kafasıyla coder olunmaz. Burada insanlara karşı böbürlenmen, veya buradaki gerizekalıların seni bir bok zannetmesi gerçekte ne olduğunu değiştirmiyor ne yazıkki. Sen zamanında insanları dolandıran, şimdiye kadar bir haltı becerememiş lamerin tekisin. Az buçuk bilgisi olan insanlar biliyor zaten neyin ne olduğunu, burda insanlara guruluk taslamayı hobi edinmişsin kendine, yolun açık olsunMütevazılık dersi veren adamın, sağda solda kendisine ait olmayan projeyi sanki kendisi yazmış gibi, artı "proje şöyleydi böyleydi" diyerek sanki improve etmiş gibi lanse etmesi, trajikomik ötesi birşey. Dosyaların anasını s*ktiğini sen de iyi biliyorsun, bende.
Git önce multithreading nedir, stabil kod nasıl yazılır onu öğren. Sonra sağa sola sataşırsın
Herşeye birşey söylemek. Bir kılıf giydirmek. Zamanında bana'da kuçu kuçu'nla dolandırıcı dediğin günü unuttun mu ? Nerden bilicez Ayhan'ın dolandırıcı olduğunu kanıtın varsa göster ben çok merak ediyorum açıkcası. Madem bu kadar iyisin öğret millete veya birşeyler yapda kimse kimseyi dolandırmasın duyarlı ergen

Kendini birşey sanmak ? Birisinden veya birilerinden kendini daha üstün görenler, özünde bir bok olmayan tiplerdir genelde.
Evet küçük PENTAGRAM'a performansından dolayı teşekkür ediyoruz. Velisi gelip alabilir.
Not : Projeyle alakam yoktur. Başarılar.