Earth-KO 20xx Version ile Yakında Sizlerle

Kayıtlı Üye
Cevap: Earth-KO 20xx Version ile Yakında Sizlerle

Hocam paylaşılacak mı bu db ve files ?

Kayıtlı Üye

Sağolun paylaşım için

Kayıtlı Üye

Başarılar...

"KO Aleminde Hiç Kimsenin Yapmadığı Şeyleri İlk Ben Yaptım" Demen Diğer Bu İşte İyi Olan Arkadaşlara Biraz Ayıp Olur, Bu Konular da Sana Tavsiyem Mütevazi Olmandır, Kısaca Özetlersek Twostars Bıraktığında Dosyaların Ne Halde Olduğunu Biliyoruz ve Ne Hale Getirdiğimi ve Şuan Kullandığınız Dosyaların da Benim Şubat/Ocak Ayında Elimden Çıkan Dosyalar Olduğunu da KO Alemi Dediğin Alem de Bilmektedir, Amaç Burada Birşeyleri Vurgulamak Değil Ama Madem Vurgulu Yazmışsın İlk V2 PVP yi Yazan Biziz Zaten ve PVP Dünyasın da da Gerçek Anlamıyla Çalışan Tek Ekibiz, Kendinizce Ekip Kurmanız Büyüğünüz Olarak İnanın Hoşuma Gitti...

Seni de Tanırım, Fatih ile Sohbetim Yok Ama Başarılı Bir Genç İnşallah Yolunuz da Güzellikle Devam Eder ve Sorunları Hızlıca Çözersiniz, Başarılar Dilerim...

+1 katılıyorum çok doğru başarılar dilerim :)

Kayıtlı Üye

adam daha askerden yenı geldı yerın dıbıne sokdunuz adamı Muhammet tekrar askere gıder bu gıdısle bana kalırsa hah .D akumaya teşekkürler

Kayıtlı Üye

yazdığın hiç birşeyi anlamadım desem yeridir :D

Kayıtlı Üye

yolunuz açık olsun , güzel olmuş

Kayıtlı Üye

Basarilar Cok guzel bir proje.

Şevki Gereken Cevabı Vermiş, Öğrendiğin Tek Şey Multithread Galiba ve Multithreadi Ben Silmedim, Twostars Sildi ve Bir Safe Thread Yapısıyla Çalışan Bir Yapıya Çevirdi, ki Zaten Multithreadi Twostars ta Yazmamıştı Archemunun Orjinalin de Vardı, Twostarsın Tek Yaptığı KO Paketlerini Archemuya Tanımlamak O Yüzden Proje Twostarsın Demekten Vazgeçin Artık, Twostarsın O Kadar Bugunu Fixledikki Aklın Hayalin Durur, Knighttan Bile Anlamıyor Desek Yeridir, Sen Bence Önce Ona Buna Laf Atacağına Önce Bizim Serverlarımzıdan Birine Girip, Görev, Yaratık/NPC Yapak Zekası v.b. Şeylere Bak Ondan Sonra Konuş, USKO da Bile Olmayan Skill Sistemine Sahibiz Sunucu Taraflı TBL Koruması Mevcut..!

Uzaktan Öyle Boş Boş Ötmek Çok Kolaydır Bir Multithreading i Duymuş Gelmiş Burada Ahkam Kesiyorsun, Benim Real deki İşimi de Bilmeden Konuşuyorsun Multithreadin Anasını Ağlatan 1.4 Milyon Satırlık Tubitak Destekli Projenin Altında İmzam Var, Twostarsı da Kasıtlı/Kasıtsız Saçmalıyor Diyerekten Şutladım Projeden, Sadece Twostars Değil 2 Arkadaşa Daha Yol Verdim Katkıları Olmadığı İçin ve Projeyi Public ten Çekmemin Sebebide Kimsenin Katkısı Olmaması Madem O Kadar İyisin ya Public teyken Tek Satır Kodunu Göremedik, Eminim Bitirsede Server Açsak Diye Gizliden Gizliden Tamer Kankala Planlar İçindeydin demi ?

Multithread e Gelirsek Şevki İle Birlikte Tam 1 Ayda Stabil Hale Getirdik Bu İşler Öyle Bildiğin Gibi Kolay Değil Piyasadaki Adını Vermiyeceğim Eski Serverlar Bile Şuan Dosyalarımızı Satın Almak İçin Kendini Parçalıyorlar O Abi Dediklerin Ama İşte Bizim Derdimiz Para Değil Biz Adama Olana Veriyoruz Olmayana Değil.

Şuan Bu Piyasada Ekip Olarak Düzgün Şekilde Giden Tek Biziz, Database, LUA, Kaynak Kod Kendi Aramız da İş Paylaşımı Yapmış Durumdayız...

1500+ Userda Sorunsuz Kapandan Stabil Olarak Çalışan Dosyalara Sahibiz Sen Benim Multithread Bilmediğimi Nereden Çıkardın Ben Onu Anlamadım, Projeden Multithreadi Silen Twostars Lafın Varsa Git Ona Konuş O Sildi Ben Ekledim Sonra da Şevki İle Stabilleştirdik Tabi O Arada Twostars ve Diğer Arkadaşlara Yol Vermiştim Çünkü Çalışmıyorlardı Anca Boş Boş Duruyorlardı..!

Inventory Editor Muhabbetine Gelince Bizim İşimiz Başımız dan Aşkın Diye Senle de Az Bucukta Muhabbetimiz Var diye Oğuza Dedim Mustafa dan İste Alak Boşuna Yazmakla Uğraşmayak Malesef Bu da Senin Bi Taraflarını Kaldırmış Senin İçin Çok Çok Önemli Olduğunu Düşünememiştim ( Görmemişin Malı Misali ) .NET te Yazdığın Inventory Editor O Kadar Büyüttüğünü Bilseydim Hiç İste Demezdim Oğuza Kaldı ki .NET Konusunda Sen Benim Yanımdan Dahi Geçemez ken Böyle Laf Kalabalığı Yapman Çok Komik Olmuş be Abisi maxiasp.com a Gir de Bak Bakalım 2001/2002 Senesinde Daha "Sen İnşaattan Çivi Toplayıp Demirciye Satim de Taso Param Çıksın Derken" Ben İnternetten Kredi Kartı ile Alışveriş Üzerine Makaleler Yayınlıyordum Bana Gelip te Burda Ahkam Kesme, İcraat Göster Bana, Bu Piyasada ki Başarın Nedir ?????

Piyasaya Gelince Bu Piyasda Ben Olmasaydım Siz Hiç Olmazdınız Boşuna Konuşma İstersen İsmini Veremeyeceğim Forumu Kim Ne Hale Getirdi, Ne Paylaşımlar Yaptı ve Belli Siz Daha ASM Bilmez ken 1299 da ki ASM lerin %100 ünü Sadece Ben Yazıyordum Sadece Sonradan osmanx Geldi, twostars Felan Yazmaya Başladı, Bu Kendindeki Özgüven Nedir Anlamadım, Sen Bence Piyasda Yeni Olduğundan Beni Tanımıyorsun :)

Güzel Güzel Şeyler Yaptınız Ama Kimseye Hayrınız Yok 30 Bin Tlye Dosya Satmaya Çalışıyonuz Buglu Dosyalarıda Piyasaya Koyup Akuma Bilmem Ne Yapmıştır Diyonuz 2012de Bıraktığımda Bir Tek Muhammetayten denen birisinde vardı oda şu anki dosyaların aynısıydı hiç bir gelişme olmamış 3 senede bazıları sadece isim yapmış + twostarsı projeden atmanızda ayıp zamanında sizlere bir sürü editör snoxdde felan yardımda bulundu hatta ilk editörleri twostars ve snoxdden bir kaç arkadaşı getirmişti büyük kolaylık sağlamıştı pvplere asm kodlarıyla fileslerinizi patchliyorlardı ama bizim türk milletimiz nankör madem konulara cevap yazıyonuz çok bilmişlik taslıyonuz yapın millete bir faydanız dokunsunda konuşun

Ko dünyasında 6 senede tanıdıklarım.L0nghorn benim gözümde dolandırıcı, osmanx can paragöz müşterisini adam yerine koymaz köpek gibi davranır.Pentagram götü kalkık özkan çocukluktan çıkamamış ergen. ayhanı tanımam ..wurucu dolandırıcı piç . breatapchr çocuklukan çıkamamış ergen iş ciddiyeti yok.

Kısacası düzgün adam buluyorsanız şanslısınız.

evet şevkiyi pvp alemini 4 sene önce bırakırken adam yerine koymuyorlardı milletin gidişinden sonra piyasayı boşluk bulmuş anlaşılan wurucu desen evet tam bir dolandırıcı wurucuya bir iş verdik visual basicde babamın işlerinden birini 2000 tl dolandırdı bizi pentagram desen boş konuşan hiç bir bok bilmeyen birisi osmanx doğru söylüyon para göz bide forumlarda yazar herşeyi sizin için yaptım akuma desen bilgili ama hayırsız buglu dosyaları salar piyasaya sağlamlarını kendine saklar ve adamı denk geldinmi satar

Kayıtlı Üye

Yav Hacılar Bırakın Kavga Etmeyide Adam Akkıllı Bir Files yokmu Paylaşın Artık Bizde Faydalanalım :)

Üst Alt
Reklam
Reklam