Efe - Efe :)

Kayıtlı Üye
Karaeski - Efe

Merhaba arkadaşlar,

Adım Efe 21 yaşındayım, Eskişehir Osman Gazi Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı bölümü son sınıf öğrencisiyim.

Tasarım/Yazılım/Script ve Donanım dahil bilgisayarın herşeyiyle ilglenmekteyim.

2003-2004 diye hatırlıyorum o yıllarda Knight oynamaya başladım. Private Server'ların ortaya çıkması ile bende birşeyler yapabilirmiyim düşüncesiyle bu yola çıktım ve "sessiz" adımlarla ilerliyorum. Reklamı, abartıyı, labali tarvırları sevmem kendi halimde ve bildiğim yolda ilerlerim.

C#,C++,VB.Net,VB98,SQL ve PHP bilgim var çoğunluk C Syntax'ına sahip olduğu için hiç birinde sıkıntı yaşamıyorum.İlk VB öğrendiğim için VB'ye daha çok hakimim.

Bununla birlikte profesyonel derecede ;

Adobe Photoshop, İllustrator, InDesign ve Dreamweaver bilgisine sahibim.

Bu güne kadar saatlerce kodda yazdım,bir tasarım için 10 - 12 saat zamanda harcadım ve bilgisayar benim için bir yaşam tarzı herşeyiyle bilgisayar olan biriyim.

Pek oyun oynamam genelde her zaman yeni birşeylerle uğraşırım, unutmayın ki yaptığınız hiç birşey boşa gitmez. Siz sadece yolunuzda ilerleyin.

Kayıtlı Üye
2003-2004 diye hatırlıyorum o yıllarda Knight oynamaya başladım. Private Server'ların ortaya çıkması ile bende birşeyler yapabilirmiyim düşüncesiyle bu yola çıktım ve "sessiz" adımlarla ilerliyorum.

tehlikeli.

Kayıtlı Üye
HardCore Hoş Geldin Efe

Kayıtlı Üye
sende hoşgeldin anladın:Dqqq

Üst Alt
Reklam
Reklam