EmirXLO - Emirhan Güney Kimdir ?

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar. Kısa ve öz kendimi tanıtıyım...

Adım Soyadım: Emirhan Güney

Yaşım: 19

Sanaldaki lakabım: EmirXLO Diye bilinir eskilerden vasat456 diye tanırlar :) tabi tanımayan vardır

Bursada yaşıyorum Üniversite okuyorum [Uludağ Üniversitesi]

Eskilerdenim aslında ben sağlam bi paylaşımcıydım bi zamanlar artık geri dönüyorum :)

Ben ne paylaşırsam hiçbir zaman alıntı yapmam ya kendim bişeler paylaşırım yada hiç paylaşmam paylaştıklarımıda iyi olsun kötü olsun görmeniz için sergilerim. İnşallah bu yılda bişeler yapmaya çalışıcam.

Genelde msnden tanıyanlar tanır artık bilgilerimi ortaya koymaya geliyorum.

Knightle alakalı her türlü yardımı forum üzerinden veya msn adresinden yardım yapabilirim.

Tabiki tek knight değil asp aspx html php java yazılımlarından özel ders aldım ve kendim geliştirdim.

Şunu asla unutmayın yaptığınız bir yazılımın her zaman bugu veya hilesi vardır.

Şunuda asla unutmayın o bugun veya hilenin her zaman bir çözümü vardır ...

Beni tanıyan seven insanı bende tanır severim her zaman yardımcıyımdır ama yardımım dokunupda azarlayan insanları mesela '' bu nasıl bişe berbat veya çok kötü hiç paylaşmasan iyidir '' gibi kelimlerden hoşlanmam ve kınarım kötüyse daha iyi olabilirdi gibi laflar beni sevindirir.

Abilerim büyüklerim her zaman der ne kadar yazılım bilirsen bil 100 üzerinden 100de 1ini bilmiyorsundur. kelimesinin her zaman arkasında dururum çünki daha çalışıp öğrenmem gereken birsürü şeyler var :)

Sormak istediğiniz birşeyler varsa bu başlık altından sorabilirsiniz Teşekkür ederim

Hayırlı akşamlar niyaz ederim...

Administrator
Yönetici
Yönetici
Cevap: EmirXLO - Emirhan Güney Kimdir ?

Aramıza Hoşgeldin Emirhan günay

Yeni Üye
Cevap: EmirXLO - Emirhan Güney Kimdir ?

aramıza hoşgeldn emirhan bende yasin m.oldum

Üst Alt
Reklam
Reklam