En kaliteli PVP Server için Hosting Firması Hangisi ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan HiFi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kayıtlı Üye
En kaliteli PVP Server için Hosting Firması Hangisidir ?

Kayıtlı Üye
poyraz :))

Kayıtlı Üye
1-Turkcell Host.

2-Dns Host.(Yabancı firma)

3-GoogleHost. (Yabancı firma)

Fiyatlar kabarık ama kaliteli.Büyük firmaların güvenerek kullandıkları bu.

Kayıtlı Üye
POyraz bilişimden alma derim Ben Aldım Kullandım Saldırı alıyordu

Kayıtlı Üye
arkadaşlar şuan poyrazdan aldıgımız sunucunun 9. Günü Bi Gün Bile Server SAbit Acık Duramadı Ev Pcsinde Bulunan Serverimizin Databasesini 7 gün boyunca test ettik 3 hafta boyunca serveri acık tuttuk vpsye Gecince Sorun üstüne Sorun Yaşadık Hiç Bir Sorun Yokken salih deden bi yetkili arkadaşa danıştık yarım saatte bir cevap verdi launcher pre yazısı oyun girerken bekleyin yazıları cıkış sitesi v.b eski serverin reklamları değiştirilmiyor clientin değişmesi lazım değiştirin dedik yok dedi launcherde poyrazın reklamı var (http Link) değiştir bunu mejbur değilim serverimde sizin reklamı yapmaya dedim ben sana virüssüz verdiysem mejbursun dedi.! ve beni engelledi vpsnin bitmesini bekliyoruz nasıl bir şeyse ev pcsinde hiç bi sorunu olmayan db vpsye gecince hergün bir sorun cıkarıyor sorunları çözüyoruz başka bi sorun cıkarıyor olmayacak şeyler oluyor :)

Kendinizi Seviyorsanız Poyrazdan Almayın.!!!!!

195.244.61.32 << sunucu ip adresimiz :) server kapalı olabilr.! :P

Kayıtlı Üye

aynen güzeldi bak sabah sabah iyi geldi :D

PvpHosting

NeferOyun

YükselHost

bunlar en iyileri diyemem ama pvphosting den aldığımda bi sıkıntı olmamıştı gayet güzel açtım sw mi saldırı almadım vs bi tek panel kapatıyolardı. Nefer oyundan hiç almadım ama köklü bi firma yani eskilerden. Yükselden de açan bi arkadaş var G1 o da kapanmıyodu saldırı yemiyodu iyiydi yani. Ama poyrazdan 2 kez kendim aldım bir kaç kez de db sattığım müşterilerim aldı tertemiz db saldırı almaktan sıfırlanmaktan benim adım kötüye çıkmıştı kesinlikle derim uzak dur.

Kayıtlı Üye
Ko Sunucu Satanların Hepsi Dandik Bana göre Hiç Biri Sağlam Olmaz Olamaz :) nekadar Denerlerse denesinler .

Administrator
Yönetici
Yönetici
Poyraz Bilişime Bulaşayım Deme Sakın :D En İyisi Turkcell'den Al neden diye sorarsan yakında bütün şirket Fiber Hızına Geçecek Emin Ol Memnun Kalırsın :D

Kayıtlı Üye
Unutmayınki Bu Pvp Alemindeki Tüm Sunucular PoyrazBilişimin Bayisi (;

Herkez Pvphosting felan dıyor kafasına göre :D

Üst Alt
Reklam
Reklam