EnesKCBS Kimdir ?

Kayıtlı Üye
Merhaba,

Öncellikle Kendimi tanitayim

1997 doğumluyum yani 16 yasindayim 11. sinif sayisal bolumu okuyorum

.1299 ilk olarak 2009 senesinde başlamistim.Uskoyu bildim billeli oynarım eski maradonu biliyorum usko ama ben oynamadiodum o zamanlar sadece oynayanlardan gormustum gorudgum zamanlar 1 lvl de nowa skilli acik gezerlerdi ama atamazlarda mana yetmezli oyle donemleri hatirliyorum ama o zamanlar oynamaiodum saha sonra internet kafede yil başı arkadaşlar ile char açmıstık zor zahmet oyle onunla oynuodum mage oynayıp str ye verdigim zamanlardi :)[LOGOS] Char Nick: ZoRRo 47 LVL de Bıraktım

1299 adam gibi Oynaylim-Ko da Oynamadim bi resim paylasayım

273057_141094079305536_4615778_o.jpg

Resimdekiler

MrsJr:Murat Alver

TearsOfTheAngel: erhan abi

SexTacy:Bekir Abi

FlamBoyPriest:Metin Abi

XnlyWach:Cagri

hatirladiklarim bu kadar

' onlara da burdan saygılar o seneden baska hic bi zaman gormedm ben onlari ama cok sevdiklerimin isimlerini unutmadim oynadıgım zamanlar cocuk olmama ragmen hic bir sekilde ayri koymadilar hep 1. partye aldilar

273057_141094075972203_5310825_o.jpg

Boyle iste bizimki

daha sonra bu islerin sistemini ogrenmek istedim ve 7.Sınıfta vb6.0 Başladim tabi basit programlar 2 button msgbox"" bu sekilde yapiydum daha sonra 8. sınıfta site islerine aklım kaydı zaten biliodum ama boyle hazir forum siteleri kuruodum yetkinform gibi daha sonra ilk vbulletin formumu actm ve cok ama cok sey ogrendm (3.8.4)

8. sinifta tekrar programa dondum ve emre demirci ile karsılatım ilk sunucuu verdi bana ve editorler yapmaya basladm sql baglanti ile sql komut gonderiodum daha sonra aklım tasarıma gitti ve gercekten iyi seyler yaptıgımı dusunuyorum 9. sınıfta ara verdm ve 10. sınıfta tekrar basladm programcılıga zaten biliodum vb6 mantıgını kavramıstım daha sonra iste autoit e gectim Sourceler ustunden duzenlemeler ile ACS yaptım ( Ahmet TamTURK Saolsun ) daha sonra autoit ile sistemin icine grdm sql baglanti filan ama surekli kodlarda aklm vb6 kayiyiodu autoitte gercekten zor bir dildir script dili daha sonra 10. sınıfın yazı vb6 tekrar geri donus yaptım (Kubilay Kaan Durmuş) a Soru sordum loglari nasil okutucam die git splitleri ogren dedi gittm ogrendm ve loglari okuttum ( ko fileslerinde okutamadigim log yok ) suanda 11. sınıftayım ve vb6 da aklıma gelicek cogu seyi yapabiliyorum

program yapmak akıl isi bence once dusuneceksin ben hep oyle yaparım bos vaktimda bi kağıda kodlar kararm cogu zaman bakmam sadece vakit gecsin die :) yazarm ( sınıfta bi arkadasında bu isten aliosa ) ;)

Administrator
Yönetici
Yönetici
Cevap: EnesKCBS Kimdir ?

Seni Bilen biliyo Kardeşim , Yerin Ayri :) Başarilarin Devamini Dilerim ..

Kayıtlı Üye

Evet biliyorum :) yanlis hatirlamiyosam asasdi galiba

Enes kocabas daha pvp-kentinde 'de vardın sanırım ..Hosgeldın ko-fox aılesıne kardesım

Administrator
Yönetici
Yönetici

KoOynaylim.net di galiba server ismi benimde Pvp de ilk zevk aldiğim serverlerden birisi :)

Kayıtlı Üye

Mrsjr Orada ismimi gördüm ve duygulandım ulen ne serverdi be çekemiyen çoktu herşeye rağmen oynardık abicim :)

Üst Alt
Reklam
Reklam