Forum yetkılılerı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan YomMoO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kayıtlı Üye
Arkdaslar sızden ozur dıleyerek bunu belırtmelıyım kı

son zamnlarda alınan gorevlı arkdaslar orga bır tabırle cıvatadır forum ıcın hıc bırsey yapmamaktadır.

Ve zevkı yeere banlar ve havalanmalardır . Bılıyorum bu yazı okununcada forumdan uzaklastırılacagım ve bunun ıcın deger

ozellıkle : Bodom ' un havala tavırlar atması vsvs.

Akumanının 18xx 19xx de kral benım denmesıne getırmesı (acıklamalar dahılınde )

ve forumda son zamanlarda gorev alan arkdasların kendılerıne forum kurup bu foruma ugramamasıda cabasıdır .

Suan forumda kı en ıyı yetkılıler de kanımca :

B-harwey

zagor

hsnayd55

longturk

amora

longhorn

dur lutfen forumun saglıgı ıcın bunu dıkkta almanızı dılıyorum . Suan forum cok ıyı dıger forumlara gore paylasım bakımından ve bunu dıkkate alırsanız forumun hıtı daha cok artcaktır forumda egolarını tatmın edemeyen tabularını yıkamayan arkdaslar bu forumu kucultmektedır

Administrator
Yönetici
Yönetici
Cevap: Forum yetkılılerı

Öneriler için teşekkürler. Konu ile AMORA özel olarak cevap verecektir size. Ayrıca bir kullanıcıdan veya yöneticiden şikayetci olmanız forumdan banlanacağınız anlamına gelmez. Zevki ban diye birşey yoktur. Dün Server tanıtımı bölümündeki banlar benim tarafımdan atılmıştır. Banlanan kullanıcılar kuralları çiğnediği için banlanmıştır forumdan birilerini banlamak bana zevk vermez. Kurallara uymayan üyeler forumdan uzaklaştırılacaktır. Forumun temiz , ++ posları ile dolmamış , sağlam linkler , detaylı anlatımlar , alıntı olmayan paylaşımlar , yardım genel , canlı yardım ile ilgilenmeye çalışıyoruz. Üyeleri defalarca uyarmamıza rağmen dinlemiyorlar.Banlar süresiz değil 1 haftadır Bilginize.

iyi forumlar

Cevap: Forum yetkılılerı

Arkdaslar sızden ozur dıleyerek bunu belırtmelıyım kı

son zamnlarda alınan gorevlı arkdaslar orga bır tabırle cıvatadır forum ıcın hıc bırsey yapmamaktadır.

Ve zevkı yeere banlar ve havalanmalardır . Bılıyorum bu yazı okununcada forumdan uzaklastırılacagım ve bunun ıcın deger

ozellıkle : Bodom ' un havala tavırlar atması vsvs.

ve forumda son zamanlarda gorev alan arkdasların kendılerıne forum kurup bu foruma ugramamasıda cabasıdır .

Suan forum cok ıyı dıger forumlara gore paylasım bakımından ve bunu dıkkate alırsanız forumun hıtı daha cok artcaktır forumda egolarını tatmın edemeyen tabularını yıkamayan arkdaslar bu forumu kucultmektedır

1-Zevki yere ban vb moderator sıkayetlerınızı ozel olarak s.moderator ve admınlere ıletınız ''.Boyle bır seye bızde ızın vermeyız ve moderator gorevınden alınır.Ama sunu soyluyorumıı bu forumda cogu ınsan forum kurallarına dıkkat etmıyor ve bu bunu goruyorum sadece gereklı uyarmaları yapıyorum aksı takdirde uzaklastırıyorm.

-

2-Akumanın 18xx 'de kral benım tabrınız yanlıstır.Kısı veya kısılere bılınmedıgı halde yanlsı yorum yapmak dogru degıl.

3-
-e forumda son zamanlarda gorev alan arkdasların kendılerıne forum kurup bu foruma ugramamasıda cabasıdır .

Bu tur konularda herkes ıstedıgını yapabılır .Kımseyı buraya zorla cagırmıyorz.Burada aılemıze bır kere gırılebılır birdaha şans tanınmaz .... Tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkanıdır...

Şikayetiniz dikkate alınmıstır.Forum kurallarına uyuldugu takdirde bir sorun olmayacaktır.Iyı forumlar

Konu kapatılmıstır...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt
Reklam
Reklam