Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
MYKOFrienzKO - Yeni Dünya FORZA | 26 HAZİRAN CUMA | 50.000 TL Ödül
benim anlaymadığım nokta eslant 2 kapalı yazıyor tanıtımda fakat altındaki görselde yani gate ücretleri ve lwlde eslant 2 bulunuyor ve ücreti ve lwli yazıyor
benim anlaymadığım nokta eslant 2 kapalı yazıyor tanıtımda fakat altındaki görselde yani gate ücretleri ve lwlde eslant 2 bulunuyor ve ücreti ve lwli yazıyor
26 Haziran OFFICIAL'dan itibaren, oyunda farm ile elde ettiğiniz coins'leri Moradon'da bulunan Medusa NPC'si üzerinden sisteme satabilirsiniz, aşağıda ki işlemleri yaptıktan sonra yönetim ekibimiz sizinle iletişime geçip KLASGAME bilgilerinizi isteyecek ve KLASGAME üzerinden TL'nizi çekebileceksiniz.. Fiyatlar Oyundaki Coins miktarına göre düzenlenecek, başlangıç için 250 adet Gold Bar satın alınacaktır...