Hangi Version Serverde Oynamak İstersiniz.

Kayıtlı Üye
Herkese Merhaba,

Pvp Oyuncularının yoğun olduğu bu forumda oyuncuların beklentilerine yönelik bir çalışma yapacagımızdan dolayı bir fikir edinmek istedim.

Zaman ayırıp oy kullanırsanız sevinirim.

Cevap: Hangi Version Serverde Oynamak İstersiniz.

1453 veya 1534 neden dersenız 19xx 20xx gibi versionlarda artık insanlar sıkılmaya başladı ben fikrim budur

Kayıtlı Üye

bi ara avcıko olarak 1534 açmıştık beta. tabi çok uzun zaman önce idi. Şuan için 1 ay içinde kararlı 1534 çıkar. ilerisi için 2xxx uygun olur.

İlk 15xx severlarından biriydi. GEce gündüz oyunda olurdum o server da :) kaliteli olsun gerisi kolay

Kayıtlı Üye

Bence 14xx Fire Drake Versiyonu Çok Stabil ve Çok Güzeldi.En azından Maden , Balık Tutma , Kanat , Krowaz İtemleri , Chaos , Genie Sistemi , Juraid Mountain ,Osmanlı Moradon , Monster Stone Gibi Oyunu Metin 2 ye çeviren ve Oyunun Orjinalliğini Bozan Saçma Şeyler yoktu.Benim Görüşüm 14xx Özlenen ve Aranan bir versiyondu.

Kayıtlı Üye

19xx veya 20xx diyorum ben. Herkesin icinden 1453 demek geciyor cunku o zamanlar en zevkli zamanlardi ama demiyor nedeni sudur hic kimse full gununu verip level kasma ile ugrasmak istemiyor 19xx ve ust versiyonlar Genie sistemi oldugu icin cogunluk 20xx demis (benim dusuncem) fark ettiyseniz.

Üst Alt
Reklam
Reklam