İlk Geliştirdiğim Special Map [Final/SS]

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sherif
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kayıtlı Üye
Harita boyutu;

256x256

Harita açıklama;

Bu haritayı etkinlik, seviye atlama görevleri/etkinlikleri ve kapışma alanı amaçlı tasarladım. Fakat haritayı geliştirip daha da büyük bir bölge inşa etmek gibi bir fikrim de var.

Harita uyumluluk;

Harita fixli olmadan 1098--1102 sürümleri harici pvp serverlarda fix yapmadan açılmaz. Haritayı fixleyip 1299,15xx, 1299+ sürümlerde sorunsuz çalıştırabiliyorum.

Not;
aşağıdaki görüntüler sade harita görüntüsüdür. İsteğe bağlı olarak mevsimsel yada etkinliğe özel şekilde de tasarlanabilir yapıdadır. (Örneğin; snow skini)

Not2;
256x256, 1024x1024, 2048x2048 boyutlarında harita oluşturabiliyorum.

knightonline_specialmap1_ko1.jpg

knightonline_specialmap1_ko2.jpg

knightonline_specialmap1_ko3.jpg

knightonline_specialmap1_ko4.jpg

knightonline_specialmap1_ko5.jpg

knightonline_specialmap1_ko6.jpg

knightonline_specialmap1_ko7.jpg

knightonline_specialmap1_ko8.jpg

knightonline_specialmap1_ko9.jpg

knightonline_specialmap1_ko10.jpg

knightonline_specialmap1_ko11.jpg

Kayıtlı Üye
Cevap: İlk Geliştirdiğim Special Map [Final/SS]

Tebrikler iyi çalışma devamlarını dilerim

Harita Tasarımı güzel fakat Tahta çevirme yerine duvar kullansan daha iyi olur yan taraftakiler birbirlerini görmez ortaya geldiklerinde savaş yapıp galip gelene hediye verilebilir...

Kayıtlı Üye

Güzel olmuş biraz daha estetik çalışmalar yaparsan daha iyi sonuçlar alabileceğini düşünüyorum.

Kayıtlı Üye

Harita Tasarımı güzel fakat Tahta çevirme yerine duvar kullansan daha iyi olur yan taraftakiler birbirlerini görmez ortaya geldiklerinde savaş yapıp galip gelene hediye verilebilir...

Teşekkür ediyorum, bu tür yorumları her zaman severim.:heart:

r8860k.jpg

Kısaca Demek istediğimi PS 'de çizdim Kuş Bakışı :)

vn6PMm.jpg

Kırmızı Yerler Duvar Oluyor...

Pembe ile belirttiğim alan ise 3vs3 gibi düşün karakterlerin geleceği yol

Yani kaba taslak mantığı bu şekilde geliştirmek sana kalmış. Kolay Gelsin, İyi çalışmalar

Kayıtlı Üye

Hocam Kırmızı belirttiğiniz yerler zaten Duvarlardan geçilmediği için Wall olarak gözüküyor. Uskonun yapısında da Haritanın köşe olarak 25x25 - 30x30 gibi köşelerine geçilmiyor zaten duvar görevi görüyor bu nedenden dolayı, 255x255 boyutundaki haritanın boyutu ufalıyor. Yol gibi gözüken yerleri ise, kapışma alanlarına geçiş yeri olarak gösterdim. Fakat bu haritayı paylaştıktan günler sonra geçiş yerlerini daha ufalttım. Harita kullanımı açısından tasarrufa gittim.

Bir adım sonrasında ise 512x512 yaptım yine yetmedi. Town olarak böyle duracak. Arena mapı gibi duruyor, fonksiyonları aynı diyelim. Diğer bir özelliği ise, moradon gibi olmasını düşünüyorum. Yani sadece vs olmayacak. İlk haritam 4-5 yıl oldu başlamıştım. devamını getirmemiştim kısmet bugünlereymiş. Duvar olayına gelince duvarlar var zaten. Ama ss atıp gösteremedim sadece :)

Eklemek istediğiniz yada yardımcı olmak istediğiniz ben de birşeyler katarım derseniz bu fikre her zaman açığım.

inbwp1.jpg

Bu da 512x512 beyaz yerlere aldırış etmeyin. Alt resimde beyaz bıraktığım için öyle durdu. Ama yine de harita ufak kaldı.

Daha da büyüteceğim fakat büyüttüğümde yine yer tasarrufuna gitmeyi düşünüyorum Town'u köşe bir bölgeye alabilirim.

195abb.jpg

Kayıtlı Üye

İyi çalışmalar beyler kaydederken şu hatayı alıyorum yardimci olurmusunuz rica etsem ?
Z7v96k.jpg

Üst Alt
Reklam
Reklam