1.Boss kapışmalarının sürelerini uzatmak ve ezik karakterlerin güçlü bosslara drain atarak kutu almalarını önlemek adına yeni Drain sistemimizi oyuna ekledik.
Partisiz olan bir Rogue maks 90 000 HP,
Partideki rogue sayısı 1x ise 90 000 HP,
Partideki rogue sayısı 2x ise her biri maks 50 000 HP,
Partideki rogue sayısı 3x ise her biri maks 36 500 HP,
Partideki rogue sayısı 4x ise her biri maks 28 000 HP,
Partideki rogue sayısı 5x ise her biri maks 23 000 HP,
Partideki rogue sayısı 6x ise her biri maks 20 000 HP,
Partideki rogue sayısı 7x ise her biri maks 17 500 HP,
Partideki rogue sayısı 8x ise her biri maks 15 500 HP drain atabilecektir.
Yetenek Ağacında “Blood Drain” isimli yeteneği açık olan her Rogue “drainci” olarak kabul edilecektir.
2. Verilen Drain hasarı belli bir limitin üzerine çıktığı zaman, hasar puanının tam olarak gösterilememesi sorunu bu yama ile birlikte düzeltildi.
3. Mini Isiloon, Isiloon, Ejderha, Ultima ve BF Monu’nun Defans Puanları üzerinde yeniden düzenlemeler yapıldı.
Bu güncelleme şu an deneme aşamasındadır ve duruma göre drain değerlerinde oynama yapılabilir veya bir sorunla karşılaşılması halinde yama geri çekilebilir.
4. Option.exe güncellendi, artık High fx (tüm efektler açık), Middle fx (hafif nova ve heal animasyonları) veya Low fx (Nova ve heal animasyonları tamamen kapalı) arasında seçim yapabilirsiniz.
NOT: İstemcimizi güncellediğimiz için, Laptop Ekran Kartı yamasını (eğer kullanmaktaysanız) sitemizden indirip yeniden uygulamanız gerekmektedir.