Ko'dan sıkılmadınızmı Bİrde buna el atalım :)

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar İsmim göktug tanıyan beni zaten tanır Ko projeleri var sürekli görmekteyim fakat adam gibi bir sonuca bir türlü varamadık cünkü birlik ve beraberlik yok herkez kendi aleminde bu yüzden uğraş uğraş nereye kadar ben cok sıkıldım(kendi düşüncem) sizde sıkıldıysanız bi önerim olucak neden SİLKROAD pvp server acmıyoruz ? Silk satısı yapıp para kazanmasıda KO'ya göre 100 kat daha kolay yorumlarınızı bekliyorum Saygılarla NERONLİNEWORLD sakinleri :)

Kayıtlı Üye
Silkroad pvp sahipleride senin gibi düşünüyordur kesin.

Silkroad'dan sıkılmadınızmı. Neden Knight Online'a el atmıyoruz gibisinden ^^

Kayıtlı Üye
Denemekten zarar gelmez ama bende böyle düşünüyorum oyun yapısı olarak ikiside cok farklı

Kayıtlı Üye
Denemekten zarar gelmez ama bende böyle düşünüyorum oyun yapısı olarak ikiside cok farklı

A Blood Pledge / Knight Online 2 2013'ün mart ayında çıkacağını söylüyorlar. Knight Online 2 olarakda geçiyor. Combo var çoğu şey knight gibi tabi . Görsel efektler baya ağırlıklı . Silkroad yanında çok absürt durur.

Az bir zaman söz konusu kimse bu zaman içinde başka bir oyuna el atmaz diye umuyorum.

Kayıtlı Üye
A Blood Pledge / Knight Online 2 2013'ün mart ayında çıkacağını söylüyorlar. Knight Online 2 olarakda geçiyor. Combo var çoğu şey knight gibi tabi . Görsel efektler baya ağırlıklı . Silkroad yanında çok absürt durur.

Az bir zaman söz konusu kimse bu zaman içinde başka bir oyuna el atmaz diye umuyorum.

+1 Kahveden arkadaşlar altın gününden teyzeler okuldan bando takımıyla beraber bekliyoruz açılışı...

Kayıtlı Üye
+1 Kahveden arkadaşlar altın gününden teyzeler okuldan bando takımıyla beraber bekliyoruz açılışı...

Kendini daha iyi hissediyorsan devam edebilirsin ^^.

Para kazanmak için şuan var olan oyunları kullananlar var. Yeni bir oyun = yeni bir para kazanma yolu.

Kayıtlı Üye
şu oyunu kaç senedir oynuyom hiç sıkıldığımı hatırlamam silkroad da oynadım bazı online oyunlarda oynadım ama knıght ın yerini bende hiç biri tutmadı knıght çok başka pk da aldığım zevki başka hiç bi oyunda alamadım hepsini geçtim zaten ortam süper insan bağlanıyo sen belliki eski oyuncu deilsin eski oyuncu olsan sıkılmazdın bu oyundan

Kayıtlı Üye
şu oyunu kaç senedir oynuyom hiç sıkıldığımı hatırlamam silkroad da oynadım bazı online oyunlarda oynadım ama knıght ın yerini bende hiç biri tutmadı knıght çok başka pk da aldığım zevki başka hiç bi oyunda alamadım hepsini geçtim zaten ortam süper insan bağlanıyo sen belliki eski oyuncu deilsin eski oyuncu olsan sıkılmazdın bu oyundan

Ben, Sen değilim.

Gir bak bakalım silkroad'dan farkı kalmışmı. Kanatlı şovalye yapmışlar. Yakında uçak filanda sokarlar oyuna :D

Private sunucularda oynarım ben. Artık parayı basan oynuyor. Eskiyi ararken tabi sıkılır insan o oyundan. Bilmem sen oynadınmı eski sürümlerde.

Kayıtlı Üye
Ben, Sen değilim.

Gir bak bakalım silkroad'dan farkı kalmışmı. Kanatlı şovalye yapmışlar. Yakında uçak filanda sokarlar oyuna :D

Private sunucularda oynarım ben. Artık parayı basan oynuyor. Eskiyi ararken tabi sıkılır insan o oyundan. Bilmem sen oynadınmı eski sürümlerde.

zaten ben yeni sürümden bahsetmiyom 1299 dan bahsediyom ben ilk başladığımda zaten eski 1299 maradon filan vardı fredrake gelmişmiydi hatırlamıyom ama çok eski halinde oynadım

Üst Alt
Reklam
Reklam