- Konu Yazar
Merhaba arkadaşlar.
Adım soyadım Ömer Aydın , Yaşım 18 , Tanıştığıma memnun oldum..
İlk Yılları
Vanlı'lı bir aile olan Kenan ve Hanife çiftinin oğlu olarak Van'da doğdu. 7 Yaşındda
Hayatına Antalyada Devam etti ve hayla ediyor.
Eğitimi
İlkokulu 1.sınıfı Van'Da Okulunda ve 2. ile 8.sınıfı Konuksever İlk Öğretim Okulunda, Okudum Aslında 8.sınıfı okumadım desekde olur : Hocalar Gelme Seni yok yazmıyıcaz sınavlara gir yeter dediler
Biraz Ağır başlı olmanın ,uzun saç ve Knight Online'ninde Etkileri yüzünden'de diyebiliriz. ve şuan okumuyorum Pişmanmısın Değilim Çünkü bu devirde Mezunlar bile iş'e giremiyor
Knight Online ile Nasıl Tanıştım?
Antalya'ya ilk geldiğim Yıllar Dayimgilin Bir İnternet cafesi vardı okullar Tatildi Yaz'a Girmiştik zamanla Oraya Takılmaya Başladım Artık Ana Bilgisayara Oturttular Ozamanlar Akınsoft'un ilk sürümleriyle Ana bilgisayardan kapanmıyordu sadece süre belirleyebiliyodun Bana Şuraya Bak Süresi Bitince Makinadan Kaldır Demişti dayım Bende 1 Gördüğümü Hemen Kavrıyan 2. seferr bırak ben yapan diyen biriydim zaten Zamanla Orda takılarak birçokşey öğrendım format olsun oyun yükleme vesayre. Dayımın oğlu bi gece eve gitmedim onunla bilgisayarlara format atıcakdık gece oldu format atarken 5-6 tane arkadaşı geldi hep birlikde eğlenerek sohbet ederek formatları attık daha sonra bilgisayara oyunlar yükledir Sonradan Baktım her arkadaşı bi bilgsayara oturup Knight online'yi Açıp oynadılar Aynı oyunu oynuyorlardı ama herkezin Ekranına baktıgımda yeşil bir yerdelerdi Yani Maradon'da Daha sonra hepsinin üstünde ezik itemler + basıyor Geçinçe sankı Dünya onunmuş gibi yanınca Hayattını kaybetti gibi
Herneyse Benide bir pç'ye oturtu dayıoglu z ye bas sonra 1 e bas mavi şey inince 3 e kırmızı şey azalınca 2 ye bas dedi bende öyle devam ettim zevklıydı zamanla tabi biz'de internet cafee acdık busefer abım dedi bırak şu sacma oyunuda az yardım et dedim oyna bak valla cok guzel oyun yok oynamam filan ayağına yattı öbür gün baktım Oynuyor ve bi hile bulmuş ozamanlar trade buguydu heralde bişe kırdırıyorlardı sağlam item cıkınca tradeyi iptal edıyorlar cıkmayınca kabul edıyorlardı herneyse zaman ilerledide ilerledi Abım artık benden sağlam olmustu bende bıktım bıraktım tabi adam kutudan 1 coins cıksa alıyor şuan olympiada Carı haylen var Defolpislik 82 level üstü full dizili en sağlam itemlerle 2. internet cafemizi açtık Burda oğuz denen bır kişi Trko Getirdi bilgisayarlara yükledi direk girdim baktım super bişe ozamanlar andreamdı oynuyozda oynuyoz ben dırek hıle araştırdım seri spike tbl'sini buldum ama ne sevindim ne sevindim anlatamam çok zevklıydı ilerledikce dosyaları sanalaa düştü bende işte böyle Adını vermıyım sıtelere girdim kendı serverımı kurdum ilerledim baya'da ilerlemeyede devam edıyorum ve bu forumdada artık bıldıklerımı paylaşacagım bildiklerimi kendıne saklıyan biri değilim 
neronlineworld. ile Nasıl Tanıştım?
Nero yani forumun kurucusunu 3 yıl veya 4 yıldır zaten tanıyordum ko-c.... adresinden Çoğu zaman Çoğu şeyi ilk getıren yenilik getiren kişiydi kendısı forumu'nuda cok beğendım tebrik ederım güncel şeyler paylasıyor kırık lınke ugramadım fazla inşallah daha iyiye gider herkezin emeğiyle hep birlikde yükselticez burası hepimizin forumu artık
Yapmayı Sevdiklerim
- Knight Online Oynamak.
- Pvp Kurmak , Editlemek , Hakkındaki Herşey Çok zevkli ve eğlenceli geliyor bana.
- Gezmeyide çok severim.
- Forum oluşturmayı , ayarlarıyla oynamayı severim.
- Uyumayı severim, yapıcağım işten geri kalmadıkça.
Dinlediğim Müzik Türleri
- Arabesk
- Pop
- Rap
Not : Genelde arabesk dinlerim.
Öğrenmeye Çalıştıklarım
- Visual Basic
Nasıl Biriyim ?
- Kendini beğenmiş biri değilim.
- Bildiklerimle kimseye hava atmam , kimseyi incitmem..
Sohbet etmeyi severim. Ben konuşmaya başladığımda beni kimse susturamaz.
Bu Nick Nerden Geliyor ? :korsanh:
Kenan İmirzaroğlu Hastasıyımdır tüm oynadığı dizi film leri izledim Şuanda Karadayı'yı izliyorum Bayılırdım ( kosovalı Adında bir dizisi vardı çok hosuma gıden bir diziydi ordan gelen bir isim )
Bukadar Sağlıcakla kalın , Mutlu kalın.
İyi günler. Saygılarımla..
Adım soyadım Ömer Aydın , Yaşım 18 , Tanıştığıma memnun oldum..
İlk Yılları
Vanlı'lı bir aile olan Kenan ve Hanife çiftinin oğlu olarak Van'da doğdu. 7 Yaşındda
Hayatına Antalyada Devam etti ve hayla ediyor.
Eğitimi
İlkokulu 1.sınıfı Van'Da Okulunda ve 2. ile 8.sınıfı Konuksever İlk Öğretim Okulunda, Okudum Aslında 8.sınıfı okumadım desekde olur : Hocalar Gelme Seni yok yazmıyıcaz sınavlara gir yeter dediler

Knight Online ile Nasıl Tanıştım?
Antalya'ya ilk geldiğim Yıllar Dayimgilin Bir İnternet cafesi vardı okullar Tatildi Yaz'a Girmiştik zamanla Oraya Takılmaya Başladım Artık Ana Bilgisayara Oturttular Ozamanlar Akınsoft'un ilk sürümleriyle Ana bilgisayardan kapanmıyordu sadece süre belirleyebiliyodun Bana Şuraya Bak Süresi Bitince Makinadan Kaldır Demişti dayım Bende 1 Gördüğümü Hemen Kavrıyan 2. seferr bırak ben yapan diyen biriydim zaten Zamanla Orda takılarak birçokşey öğrendım format olsun oyun yükleme vesayre. Dayımın oğlu bi gece eve gitmedim onunla bilgisayarlara format atıcakdık gece oldu format atarken 5-6 tane arkadaşı geldi hep birlikde eğlenerek sohbet ederek formatları attık daha sonra bilgisayara oyunlar yükledir Sonradan Baktım her arkadaşı bi bilgsayara oturup Knight online'yi Açıp oynadılar Aynı oyunu oynuyorlardı ama herkezin Ekranına baktıgımda yeşil bir yerdelerdi Yani Maradon'da Daha sonra hepsinin üstünde ezik itemler + basıyor Geçinçe sankı Dünya onunmuş gibi yanınca Hayattını kaybetti gibi

neronlineworld. ile Nasıl Tanıştım?
Nero yani forumun kurucusunu 3 yıl veya 4 yıldır zaten tanıyordum ko-c.... adresinden Çoğu zaman Çoğu şeyi ilk getıren yenilik getiren kişiydi kendısı forumu'nuda cok beğendım tebrik ederım güncel şeyler paylasıyor kırık lınke ugramadım fazla inşallah daha iyiye gider herkezin emeğiyle hep birlikde yükselticez burası hepimizin forumu artık

Yapmayı Sevdiklerim
- Knight Online Oynamak.
- Pvp Kurmak , Editlemek , Hakkındaki Herşey Çok zevkli ve eğlenceli geliyor bana.
- Gezmeyide çok severim.
- Forum oluşturmayı , ayarlarıyla oynamayı severim.
- Uyumayı severim, yapıcağım işten geri kalmadıkça.
Dinlediğim Müzik Türleri
- Arabesk
- Pop
- Rap
Not : Genelde arabesk dinlerim.
Öğrenmeye Çalıştıklarım
- Visual Basic
Nasıl Biriyim ?
- Kendini beğenmiş biri değilim.
- Bildiklerimle kimseye hava atmam , kimseyi incitmem..
Sohbet etmeyi severim. Ben konuşmaya başladığımda beni kimse susturamaz.
Bu Nick Nerden Geliyor ? :korsanh:
Kenan İmirzaroğlu Hastasıyımdır tüm oynadığı dizi film leri izledim Şuanda Karadayı'yı izliyorum Bayılırdım ( kosovalı Adında bir dizisi vardı çok hosuma gıden bir diziydi ordan gelen bir isim )
Bukadar Sağlıcakla kalın , Mutlu kalın.
İyi günler. Saygılarımla..