Kredi cekmek yardım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ginjo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ginjo

Kayıtlı Üye
Reaction score
0
merhaba arkadaşlar

Bir sorum olucaktı Bana bilgisi olan birisi yardımcı olabilirmi

babam ile araba alıcaz kredi cekicez

babamın garanti bankasına 20 milyar borcu var onu elden calıstıgı para ile ödemekte

Babam emekli halk bankasından alıyor emekli parasınıda aylık 1.500 tl

acaba 30milyar kredi almaya kalksak verirlermi emekli parasından 500 tl her ay kesilecek gibi

60 ay vade ile

verirlermi acaba garanti bankasına elden ödemekte emekli aylığı 1.500 tl almakta

sizde verirlermi halk bankası acil yardım ve görüşlerinizi almak istyiyorum

teşekkürler simdiden konuyu yanlış yere açmışsam kusura bakmayın!

Cevap: Kredi cekmek yardım

Başvurmaktan yarar vardır büyük ihtimal verirler

Kredi için gerekli şartlar belli zaten . Sigorta , fatura geçmişin , maaş bordrosu

Ama babanın borcu varsa buyuk ıhtımal vermezler

garantide 18milyar borc elden ödeniyor devamlı halk bankasına emekli parası yatıyor 1.500 tl 30 bin kredi 60 vadeli verirler herhalde sonucta gelir düzenli

Aracın Üstüne Kredi Cıkartırsın Verirler Emekliyse &80 Ihtimal Cıkartırsın :) Maaş Bodrusunu Biraz yüksek Tutun :=)

Öncelikle bu konulara çok fazla zaman ayırmışlığım olduğunu söyleyeyim. Annemin Vakıfbank'a yaklaşık 13 bin Tl kredi borcu vardı. Bu düzenli olarak maaştan kesinti halinde ödeniyor. Yani borç gecikti gibi bir derdi yok. Emekli maaşına istinaden çekilmiş bi' kredi olduğu için sorun yok. Ancak bende araba almak istediğim zaman benim adıma kredi çıkmadığını söylediler ki ben çalışıyorum kredi borcum yok hatta var olan borcu erken ödeyerek kapatmıştım. Tabii bankalarda sistem farklı işliyor. erken kapatsan bile bu eksi sonuçlanıyor. Sözünü tutmamış oluyormuşsun. 60 aylık kredi alıp 30 ayda kapatırsan adamlar sana ezik muamelesi yapıyor :)

Neyse şöyle bir şey var. Vakıfbank ve diğer bankalarla annem görüştü. Kredi çıkmayacağını söylediler. Sonra Akbank mesaj atmış 30.000 tl krediniz hazır şubemize gelin diye. Annem önemsememiş ama biz gönderdik gitti akşam geldiğinde parayı almıştı.

30.000 tl'ye 36 ay Vadeli 1091 tl istediler aylık. Ben rahata alıştım o kadar borca girmek istemedim. Borcun bir kısmını yine kapattım. He bu arada araba aldığın zaman kredi çıkar zannetme. Arabayı rehin alıp krediyi veriyolar olayı biraz yaş. Zorluyolar ondada. Şube Kredisi hakları var. Banka isterse sana 150.000 tl verir. Biraz torpille hiç zor değil... Onun dışında emeklilik maaşını aldığı bankayı değiştirme olayı var. Yanılmıyorsam şu an emekliliğini PTT'den alana PTT kredi veriyor. Ama önce bi Akbankla görüşmekte fayda var derim ben.

Öncelikle bu konulara çok fazla zaman ayırmışlığım olduğunu söyleyeyim. Annemin Vakıfbank'a yaklaşık 13 bin Tl kredi borcu vardı. Bu düzenli olarak maaştan kesinti halinde ödeniyor. Yani borç gecikti gibi bir derdi yok. Emekli maaşına istinaden çekilmiş bi' kredi olduğu için sorun yok. Ancak bende araba almak istediğim zaman benim adıma kredi çıkmadığını söylediler ki ben çalışıyorum kredi borcum yok hatta var olan borcu erken ödeyerek kapatmıştım. Tabii bankalarda sistem farklı işliyor. erken kapatsan bile bu eksi sonuçlanıyor. Sözünü tutmamış oluyormuşsun. 60 aylık kredi alıp 30 ayda kapatırsan adamlar sana ezik muamelesi yapıyor :)

Neyse şöyle bir şey var. Vakıfbank ve diğer bankalarla annem görüştü. Kredi çıkmayacağını söylediler. Sonra Akbank mesaj atmış 30.000 tl krediniz hazır şubemize gelin diye. Annem önemsememiş ama biz gönderdik gitti akşam geldiğinde parayı almıştı.

30.000 tl'ye 36 ay Vadeli 1091 tl istediler aylık. Ben rahata alıştım o kadar borca girmek istemedim. Borcun bir kısmını yine kapattım. He bu arada araba aldığın zaman kredi çıkar zannetme. Arabayı rehin alıp krediyi veriyolar olayı biraz yaş. Zorluyolar ondada. Şube Kredisi hakları var. Banka isterse sana 150.000 tl verir. Biraz torpille hiç zor değil... Onun dışında emeklilik maaşını aldığı bankayı değiştirme olayı var. Yanılmıyorsam şu an emekliliğini PTT'den alana PTT kredi veriyor. Ama önce bi Akbankla görüşmekte fayda var derim ben.

Ynalış bilgi veriyorsun...

Kredi çekebilmen için kredi kartın olması artık şart gibi ha babanın adına çekecekseniz rahatlıkla çekersiniz.. Ama bence kredilerle uğraşmayın kendi finan kuruluşu olan firmalardan araç kredileri çıkartıp aracı direk taksitle alırsınız kafanız rahat olur

Yanlışımı gösterirsen düzeltiyim kardeşim :) Yanlışı falan yok. Farklı seçeneklerde kredi kullanabilirsin. İhtiyaç kredisi çekmen için düzenli olarak 6aylık kredi kartı kullanman gerekiyor cünkü bankada kredi puanın gözükmesi gerekiyor. Ancak fazla sorgulama yaparsan düşer bu puan mesela. Neresinde yanlış bilgi var ?

Kredi puanına ve geçmişe bağlı ama borçtan dolayı büyük ihtimal vermezler . Alacagınız araç 5 yaşından küçükse 2. el araç kredisinden yararlanıp çekebilirsiniz diye düşünüyorum

Geri
Üst Alt
Reklam
Reklam