lisanslı acme ebenezer editlemek source lerine ulasmak ve bunlardan bazılarını değiştirmek Mumkun mu

dellyally

Kayıtlı Üye
Reaction score
0
lisanslı acme ebenezer editlemek source lerine ulasmak ve bunlardan bazılarını değiştirmek Mumkun müdür ?

Asıl yapmak istediğim ise bugunlerde birçok 1299 lisanslı acme satın alıp server açan benim gibi

yarı acemi kişilerin karşılaştığı emc den cz den moradon ışınlandıgınızda usko moradon'da dağda doğma sorununu fixlemektir..

bu ebenezer start position editleme konusunda admin in anlattığı şeyi uygulamak istiyorum arkadaşlar !!

http://ko-fox.com/veritabani/1154-start_position-tablosuna-baglamak.html

Yardımlarınızı bekliyorum , Saygılarımla...
:hi:

Cevap: lisanslı acme ebenezer editlemek source lerine ulasmak ve bunlardan bazılarını değiştirmek Mu

Usko Maradon Ajuard Kullanman Yeterli Olucaktir , sistem Görevlisinden İsteyebilrsin Sourcelere Ulaşabilrmisin Okadar Detay bilmorum ama cözüm bu :)

Cevap: lisanslı acme ebenezer editlemek source lerine ulasmak ve bunlardan bazılarını değiştirmek Mu

lisanslı acme ebenezer editlemek source lerine ulasmak ve bunlardan bazılarını değiştirmek Mumkun müdür ?

Asıl yapmak istediğim ise bugunlerde birçok 1299 lisanslı acme satın alıp server açan benim gibi

yarı acemi kişilerin karşılaştığı emc den cz den moradon ışınlandıgınızda usko moradon'da dağda doğma sorununu fixlemektir..

bu ebenezer start position editleme konusunda admin in anlattığı şeyi uygulamak istiyorum arkadaşlar !!

Öncelikle Merhaba,evet herşeyin mümkün mertebe bir yolu ve yöntemi mevcuttur. Fakat bu gibi sorunları Fixleyebilmek için iyi derecede Assembly bilmek gerekir.Gereken sorunun çözümünü o şekilde aramak gerekir.Ama AliYaman arkadaşımın dediği gibi Aujard1705 Usko Moradon kullanmak sorunu gidermekle beraber,Location sistemi Sunucu üzerinden de ayarlanabilir.

Öncelikle Merhaba,evet herşeyin mümkün mertebe bir yolu ve yöntemi mevcuttur. Fakat bu gibi sorunları Fixleyebilmek için iyi derecede Assembly bilmek gerekir.Gereken sorunun çözümünü o şekilde aramak gerekir.Ama AliYaman arkadaşımın dediği gibi Aujard1705 Usko Moradon kullanmak sorunu gidermekle beraber,Location sistemi Sunucu üzerinden de ayarlanabilir.

bunun benim fixleme ye çalıstıgım şeyle uzaktan yakından alakası yok dostum !!

önce prosedürü anla ve benim dediğim sorun aujurd la alakalı değil

+++++++++++++++++++

Merhaba

Usko Maradon Aujard ile alakalı !

1299 Ebenezer Source yok Sadece Assembly Ve dll yardımı ile birseyler elde ediliyor!

Ebenezer üzerinde Sadece Assembly ile değiştirirsin!

Ebenezer unpack edip dll üzerinde string vb tür seyleri değiştirirsin! buda hic bir ise yaramaz!

Geri
Üst Alt
Reklam
Reklam