LLFudi Kimdir ?

LLFudi

Kayıtlı Üye
Reaction score
0
Sa yaşım 21, isim Furkan Çanakkalede 18 Mart Üniversitesi Elektronik öğrencisiyim Knight Online'a 6.sınıfta başlamıştım, bir süre oynadıktan sonra pvp ile ilgilenmeye başladım ama o kadar adam akıllı ilgilenemedim.Bursa'lıyım.

Cevap: LLFudi Kimdir ?

Hoşgeldin hemşeriyiz :D

hoş geldin :)

M.O Hosgeldin

Furkan kardes hosgeldın

Aramıza Hoşgeldin Furkan,memnun oldum bende Sezer..Bende yerlisi olarak Çanakkaleliyim :) Umarım burada iyi vakit geçirirsin.

Aramıza Hoşgeldin Furkan,memnun oldum bende Sezer..Bende yerlisi olarak Çanakkaleliyim :) Umarım burada iyi vakit geçirirsin.

eyvallah sezer, bigalısın galiba sen, 20 dk var aramızda Çan'da okumak ölüm giibi gelsede seviyoruz çanı :D

eyvallah sezer, bigalısın galiba sen, 20 dk var aramızda Çan'da okumak ölüm giibi gelsede seviyoruz çanı :D

Biga doğumluyum fakat Ç.kale'de yaşam sürmekteyim. Çan geçmişim de farklı anılara tanıklık etmiş bir yerdir bilirim oraları :)

Biga doğumluyum fakat Ç.kale'de yaşam sürmekteyim. Çan geçmişim de farklı anılara tanıklık etmiş bir yerdir bilirim oraları :)

Bende Elektrik-Eletronik Okuyorum , Hoş geldin Aramiza :)

Hoşgeldin :)

Geri
Üst Alt
Reklam
Reklam