- Konu Yazar
Ad:Göktuğ
Soyad:Öztaş
Knighta 2004 senesinde basladım o zaman neyin ne oldunu bilmiyordum abilerimden gördüğüm kadarı ile bişiler yapma merakı içersindeydim.Hatta internet cafelere gidip cocuklara bana o kırmızı can doldurma tüpünden al dedimi bile hatırlarım
daha sonra bize gelen bi miisafirin tavsiyesi ile pvp basladım ilk pvpm eskoworld.com du. daha sonra bende acabilirim düşüncelerine kapıldım ve kurulum vidyoları olsun anlatımları olsun arastırmalar sonunda ilk kurulumumu gercekleştirmiştim aama 2 günümü almıstı
şimdi ise 5 dk içersinde kurabiliorum
neyse lafı fazla uzattık
Kod falan cok ileri derece bilgim yok Beginer diyebilirliim
ama öğrenmeye her zaman acığımdır uğrasmaktan asla sıkılmam.
Su anda kendimi biraz daha ilerlerttim kendime yeticek kadar c++ vb6 bilgim oldu şimdide grafikerliğe merak saldım bakalım neler olucak
Soyad:Öztaş
Knighta 2004 senesinde basladım o zaman neyin ne oldunu bilmiyordum abilerimden gördüğüm kadarı ile bişiler yapma merakı içersindeydim.Hatta internet cafelere gidip cocuklara bana o kırmızı can doldurma tüpünden al dedimi bile hatırlarım

Su anda kendimi biraz daha ilerlerttim kendime yeticek kadar c++ vb6 bilgim oldu şimdide grafikerliğe merak saldım bakalım neler olucak