Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
MuhammetAyten 1886 Database + Server Files %94 Sorunsuz (Türkçe Server Files)
Geçen sene paylaştığım 1886 Database trailer'ın linkleri kırılmış ve bazı arkadaşlar mağdur olmuş. Şuan %94 oranında sorunsuz server files + database'mi paylaşacağım. Öncelikle şunu belirtmeliyim ki fileslar snoxd-koserver üzerinden editlenmiştir. Fileslar snoxd'un olsa da bende hatırı sayılır biçimde düzenledim. Ve ingilizce hatalardan anlamayan arkadaşlar için files'ların türkçeye çevirdim.Artık 1299 devrinin kapanmasını istiyorum.
Gelelim özelliklere;
Çözülen sorunları anlatmakla bitmez ama yine de aklıma gelenleri yazacam:
- Krallık sistemi sorunsuz.
- Monster'lar hızlı hareket etmiyor. Kutu veriyor.
- Krowaz patlama efect'leri ve bonusları eklendi. (Raum-Baal vb.)
- Pathos glove attack veriyor.
- Kanatların hepsi bonus veriyor bütün kanatlar ekli.
Geçen sene paylaştığım 1886 Database trailer'ın linkleri kırılmış ve bazı arkadaşlar mağdur olmuş. Şuan %94 oranında sorunsuz server files + database'mi paylaşacağım. Öncelikle şunu belirtmeliyim ki fileslar snoxd-koserver üzerinden editlenmiştir. Fileslar snoxd'un olsa da bende hatırı sayılır biçimde düzenledim. Ve ingilizce hatalardan anlamayan arkadaşlar için files'ların türkçeye çevirdim.Artık 1299 devrinin kapanmasını istiyorum.
Gelelim özelliklere;
Çözülen sorunları anlatmakla bitmez ama yine de aklıma gelenleri yazacam:
- Krallık sistemi sorunsuz.
- Monster'lar hızlı hareket etmiyor. Kutu veriyor.
- Krowaz patlama efect'leri ve bonusları eklendi. (Raum-Baal vb.)
- Pathos glove attack veriyor.
- Kanatların hepsi bonus veriyor bütün kanatlar ekli.