- Konu Yazar
- #1
Server hakkinda bilgilendirme. YAZILAR TIKLANIR !
- Baslangiç leveli 60 ve Masterli olmaktadir.
- Oyun baslangiçinda +7 Rare itemler ve 5 Mil para ile baslanmaktadir
- Farkli High Class silahlar & Chitinler +5 Olarak NPC de satilmaktadir.
- Potlar sinirsizdir.
- Moradon canavarlari Gold Coin(1mil) düsürmektedir, ayrica ufak bir yüzdede Silver Bar(10Mil)
- Scrollar moradonda NPC de 55 Milyondan satilmaktadir.
- CZ Serverimizin ana haritasidir, estlanddaki canavarlar & Bosslar CZ ye geçirilmistir.
- Estlanddaki Level 70 görevi editlenip CZ ye tasinmistir, Quest canavarlari yerine karsi IRK tan 250 Kullanici kesmek zorundasiniz (party dahil)
- CZ de bulunan Evil Wizard / Doom Soldier / Dark Knight / Troll Shaman / Apostle of the piercing cold / Apostle of flame tarzi canavarlardan high class silah edinebilirsiniz.
- Dark Marelerden daha yüksek bir oranda High Class item elde edinebilirsiniz, ayrica %100 Silver bar ve %30 Gold Bar düsürme sansi vardir
- Bosslar Unique Itemlerin yaninda Exceptional Silah düsürmektedir, bu silahlar Rebirth halindedir !
- Herkeze bir sans tanimak için Oyun içi oyuncu sekilinde ve kolaylikla kesilen Canavarlar eklenmistir CZye, bunlar OLD taki vermektedir, Normal unique taki özelliklerindedir ama trade edilmemektedir.
- CZ nin ortasina Monument eklenmistir, monumenti kesen kullanicilar Mavi kutu ve NP ile ödüllendirilir.
- Bowl disi townlardada monumentler bulunmaktadir, bunu kesen kullancilar "OLD ENCHANT VOUCHER' ve NP ile ödüllenmektedir. OLD Enchant voucher i moradonda pet slotuna takilan takilarla degisebilirsiniz..
- Savas baskinlarinda karsi IRK in haritasinda "Dead Soldier" isimli canavarlar bulunmaktadir, bu canavarlar sadece R ile kesilir. Bu canavalardan Shell ve Krowaz kasabilirsiniz.
- Savaslara zevk katmak için 3 farkli savas ekledik serverimize (Oreads / Lunar / Zipang) ve savaslarda olan NP gelirini ikiye katladik !
- Krallik sistemi artik oylarla degil aylik kazanilan NP ye göre olmustur !
- Online kalan bütün userlar günlük hediye kazanmaktadir
bunlar ve daha fazla bilgi için bizi Facebooktan ve Forumlarimizdan takip edin!...
Server Eventleri Hakkinda bilgi !
Orjinal KO eventlerinin yaninda 2 eventimiz daha bulunmaktadir.
The Superior war eventi.
Bu event Günde 3 Kere olmaktadir ve BDW nin büyük versionudur ve bu event e kayit olan herkez katilabilir. Kayitlar event baslangicindan 10 DK önce baslamaktadir. Event 30 DK sürmektedir ve BDW de oldugu gibi monument veya sayi farki ile kazanilmaktadir. Kazanan userlar farkli Letterdan her eventte farkli hediyeler kazanmaktadir! Ayrica bu haritada Bosslar ve 64 görevinin canavarlari bulunmaktadir, burdan upgrade edilen DD tarzi itemler elde edinebilirsiniz. Eventteki NP geliride ayrica 2 ye katlanmistir!
The Forbidden castle eventi.
Bu event günde 2 kere olmaktadir ve ayrica bu eventimizde zamanlidir, Bu eventte yepyeni bir haritaya isinlanirsiniz ve yepyeni canavarlar ve bosslar ile karsilasirsiniz, bu haritada düsmanlik ve PK yoktur. Burdaki canavarlardan Kirmizi kutu ve Old taki elde edebilirsiniz, kirmizi kutulari moradonda kirdirip JPKO ve yepyeni Exceptional Chitin itemleri kazanabilirsiniz.
Ek Bilgi.
- /Town hp limiti %50 den %80 e yükseltilmistir
- CTRL Engellidir
- Okçu combosu aktif
- Gradeler düsürlmüstür
- VS ve Clan vsleri için Özel arena eklenmistir
UPGRADE ORANLARI
- +1 to +4 [100%]
- +4 to +5 [100%]
- +5 to +6 [75%]
- +6 to +7 [50%]
- +7 to +8 [25%]