Ne yapacağımı bilmiyorum

Kayıtlı Üye
Merhaba bi sorunum var :)

Olay şu.Kızlarla bakışabiliyorum ama onların yanıma geldiğinde ellerim ayaklarım titriyor ne yapacağımı bilmiyorum.Kendimden bahsedicek olursam.Dışardan bakıldığın hani cool çocuklar gibiyimdir.Herkes öyle diyor genellikle.:) fakat bu sorunu çözemedim.Yardımlarınızı bekliyorum

:)

Kayıtlı Üye
Cevap: Ne yapacağımı bilmiyorum

at bi extazy akısına bırak kardesım :)

Kayıtlı Üye

olmadı tut kolundan kacır :)

Kayıtlı Üye

exle kıza açılmanın n e alakası var

Kayıtlı Üye
Yeni Üye

Cesaret işi bu her zaman bahaneye kaçarsın nebiliyim yanında biri olmasa giderdim dersin, tek kalır bu sefer cesaret edemezsin nediyeceğini bilimezsin ya hayır derse diye düşünürsün, düşündüğün gibi en kötü hayır diyecek bu yüzden korkmana gerek yok. Kadınlar özgüven sahibi erkeklere daha çok düşkündür ama ukalalıkla özgüven arasında o ufak çizgiyi iyi belirlemelisin.. Eğer bir kızla 30 saniyeden fazla bakıştıysan hissettiğin duyguları yada içinden gelen tanışma isteği onun içinde geçerlidir.. Yanına gidip; Merhaba diyerek konuya giriş yapabilirsin devamı zaten otomatikmen geliyor.. Türk kızıdır elbet naz yapacaktır ama ağırlık koyarsan bu sefer top senin eline geçer o seni kovalar :)

Unutmadan şunuda söyliyeyim belki 10 kızla tanışmak istiyeceksin 10'nuda hayır diyecek ama kovalamaktan vazgeçmemeni tavsiye ederim hem ağzın laf yapmaya alışır hemde kendini ''hayır'' cevabına hazırlamış olursun buda sana bir avantaj olur adımlarını ve cümlelerini ona göre atarsın :)

Kayıtlı Üye

olur olur 10 mesaj olur

Kayıtlı Üye

olmadı mı 10 mesaj

Üst Alt
Reklam
Reklam