Neden Windows 10 Pro Satın Almalısınız ?

bilgiyuvasi

Yeni Üye
Reaction score
0
Cihazlara göre farklılıklar bulunmakla beraber halihazırda Microsoft özelinde çıkmış sürümler arasındaki en iyisi Windows 10 pro olarak söylenebilir. İşletim sisteminin kullanımının pratik olması, güncellik meselesi ve sahip olduğu özellikleri de bunu gösterir niteliktedir. Gelişen teknolojiye ayak uydurma noktasında düşünüldüğünde iş dünyasının hedeflerini birebir yansıtır. Bilhassa kurumsal anlamda verim alma noktasında her zaman sizleri özel kılacaktır. Peki, birçok yönüyle diğerlerinin birkaç adım önüne çıkan bu işletim sistemini farklı kılan hususlar nelerdir?

Ayırt Edici Yönleriyle Windows 10 Pro

Süreklilik ve Cortana ile birlikte donanım aygıt şifreleme özelliğine sahip olan Windows 10 Pro, 512 GB seviyesiyle home serisinden ayrılır. Bunların dışında Microsoft Edge var olurken mobil aygıt yönetimi de çok daha fazlasını verir. Sanal Masaüstü ve Windows Hello da içerirken diğer işletim sistemlerinden farklı yanları ise oldukça fazladır. Bunların başında Bitlocker ve EFS farkı gelirken CBB özelliği de en iyi şekilde kullanılır. Çok daha yoğun işlemlerin yapılmasını sağlayan İntel XEON ve AMD Opteron ile işleri kolaylaştırır. 6 TB RAM desteği sürerken aynı zamanda ReFS dosya sisteminin kullanımı da bozulma ihtimallerini ortadan kaldırır. Performans kayıplarının önüne geçme adına rahatlıkla tercih edilebilir.

Sistem gereksinimleri açısından bakıldığında ise önerilen bellek 4 GB olurken ekran kartı WDDM 1.3 üstü yeterlidir. Masaüstü ve laptop için rahatlıkla kullanılabilecek olan Microsoft işletim sistemine sahip çeşitli güncellemeler de bulunur. Özellikle business açısından bakıldığında tercihlerde ilk sırada geldiğini söylemek yanlış olmayacaktır. Bununla birlikte lisanslı olacak ürünün satın alınacağı yer de en az kendisi kadar önemlidir.

Windows 10 Pro Satın Al

Çok Satanlar kısmında bulunan Windows 10 Pro için hemen sitemiz üzerinden satın alma süreçlerinizi başlatabilirsiniz. Son derece güvenli bir şekilde ödemelerinizi yaparak ürün lisans kodunu alabilir, kullanımına başlayabilirsiniz. Cazip fiyatlarla hizmet vermeyi sürdürmenin ötesinde hızlı ve pratik yapısıyla da sitemiz vazgeçilmez olmayı sürdürüyor. Hiçbir şüphe duymadan problemsiz bir şekilde işlemler yapılmaktadır. Halihazırda Whatsapp üzerinden iletişim kurabilir, detaylar hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Ürünle ilgili bilgiler alabileceğiniz gibi yorumları da yine görebilirsiniz.

Windows 10 Pro satın almak için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.

https://softmvh.com/urun/windows-10-pro-retail-dijital-lisans-anahtari

Geri
Üst Alt
Reklam
Reklam