[NERO FILES] filecore.cpp Hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rayzak

Kayıtlı Üye
Reaction score
0
Merhaba,

Nero'nun son fileslerinin HiFi tarafından paylaşılmış olanını indirdim. Fakat aiserver , ebenezer ve aujard açarken filecore.cpp hatası veriyor. Hatanın fotoğrafı aşağıda. Yardım bekliyorum. :korsanh:

NOT: XP SP3 uyumluluk ve yönetici olarak çalıştırıyorum.

50282386.png

Vista - Win7 UyumLu Değil. Daha Alt Sürüm İşletim Sistemleri Kullan.

Merhaba,

Nero'nun son fileslerinin HiFi tarafından paylaşılmış olanını indirdim. Fakat aiserver , ebenezer ve aujard açarken filecore.cpp hatası veriyor. Hatanın fotoğrafı aşağıda. Yardım bekliyorum. :korsanh:

NOT: XP SP3 uyumluluk ve yönetici olarak çalıştırıyorum.

50282386.png

DLL lere bak

bilgisayarında neler yüklü senin öyle redistributable hatasından baska bir sey bu dosya nın kendi hatası ile alakalı değil yani kurmus oldugun c++ eklentilerinden kaynaklı. aynı sistemi virtual pc yap xp win7 farketmez orada sql yüklersen yamaların hepsini kurma debug hatası aldırmaz.

visual studio 6.0 , sql 2008 r2 full kurulumu harici başka birşey yok pcmde ?

sql 2008 r2 ile beraber kurmus oldugun visual nedeninden olabilir.

önceki version filesler çalışıyor ama? Mesela bundan önceki filesler, 0sk1 filesler v.b çalışıyor. Bu son paylaşılan çalışmıyor bir tek. Visual'i silip denesem mi gerçekten ?

bnede de bu hata çıkıyordu derlediğimde win 7 64 bit home pre işletim sistemi de bi şekil hal etmiştim ama hatırlamıyorum :D db falan değişmiştim bi kaç şey yapmıştım nyse işte sizler prosunuz bulursunuz :D biri şey demiş win 7 de bunlar olmaz die win 7 64 bitte çalıştırıyorum ben :D

bnede de bu hata çıkıyordu derlediğimde win 7 64 bit home pre işletim sistemi de bi şekil hal etmiştim ama hatırlamıyorum :D db falan değişmiştim bi kaç şey yapmıştım nyse işte sizler prosunuz bulursunuz :D biri şey demiş win 7 de bunlar olmaz die win 7 64 bitte çalıştırıyorum ben :D

ha gayret düşün biraz hatırla :sakalli:

derleyici ne kullanıyorsun? derleyici vc 6 standart editionla dene bide (pro suyla deniyordum olmuyordu ondan sordum)

---------- Yorum eklendi 13:43'da ---------- Önceki yorum 13:42'da ----------

laaaaaaaaaaaaa mk :D:D:D doğru ya ai server, aujard, ebenezer klasörlerinin içinde LOG isimli klasör aç unuttum asdfasd :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt
Reklam
Reklam