Nero Şu Forumu Canlandır Biraz Yaww

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan NumarK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kayıtlı Üye
Nero Herkez Bişeyler Bekliyo Senden 1 2 degısıklık yapta paylas insanlar biraz hırs yapsınlar herkez uyuyo :D

Kayıtlı Üye
Nero da artık bıkmış bence NumarK insanlar bişiler bekliyor ama kendileri yapmayı beceremiyor açıkcası nerodan sadece magic anvil doru çalışan ve skıllerı doru çalışan npc lerin evt sisteminin çalışan bu bug ları giderilmiş 1886 dosyaları olupta paylaşmış olsa bu forum baya canlanırdı inş. bu duam kabul olur :D :F :F

Kayıtlı Üye
okadar basit olmuyor isde :D nero'da bir insan socket sorunu yuzunden adamın yapası gelmiyor oski mantıgı cozdude noldu face'de kufur ediyorlar her dakika kapanıyor adam kaç aydır ugrasıyor umarim sorunsuz birsey yapar sonrasında mgame ile ugrascak duruma gelir ama o srceleri caldırırsa cok kotu olur :) neyse umarim istediginizi paylasır nero :D

Kayıtlı Üye
okadar basit olmuyor isde :D nero'da bir insan socket sorunu yuzunden adamın yapası gelmiyor oski mantıgı cozdude noldu face'de kufur ediyorlar her dakika kapanıyor adam kaç aydır ugrasıyor umarim sorunsuz birsey yapar sonrasında mgame ile ugrascak duruma gelir ama o srceleri caldırırsa cok kotu olur :) neyse umarim istediginizi paylasır nero :D

takmışsın bi socket durumu , tamerin bunu yapıp paylaşmamasının bir sebebinin olduğunu sölemem yeterli olacak sana .

Administrator
Yönetici
Yönetici
yahu ağzınıza dolanmış bi soket sorunu diye :D bıraktığım falan yok ufak bi problem o zaten

server muhabbet bölümü burası serbest konulara tasıyorum actıgınız yer için biraz secici olun

Kayıtlı Üye
armut piş ağzıma düş vakası, insanlardan birşey beklemeyi bırakıpta kendinizi geliştirmeyi denerseniz emin olun Tamer'den daha çok ileriye gidebilirsiniz.

Kayıtlı Üye
vay be ne cok yorum yazılmıs benım soglemek istedigim nero bize files ver de oyalanalım deıldıkı :D yani hazıra konma gibi bi cumlede gordum orda yine yanlıs bir yorum olmus yani olay su biz neden 18xx yogunlasamıyoruz neroya helal olsun kalktı paylastı filesleri hani soket sorunu diyolar ebenezer dayanmıyo patlıyo flan haliyle insanlar ugrasmak istiyosada sahsen benım gibi kal gelıyo yani chaos sorunu cozuldu bdw yi halletım basit şeyler ekledım belkı ama olsun yani az da olsa hani npc questler calısımıyo sebebi sudur yada hani bekleyın bi paylasımım daha olucak gibi sözler bize umut verebilir uzatım biraz ama anlamısnzdır umarım beni

Kayıtlı Üye
vay be ne cok yorum yazılmıs benım soglemek istedigim nero bize files ver de oyalanalım deıldıkı :D yani hazıra konma gibi bi cumlede gordum orda yine yanlıs bir yorum olmus yani olay su biz neden 18xx yogunlasamıyoruz neroya helal olsun kalktı paylastı filesleri hani soket sorunu diyolar ebenezer dayanmıyo patlıyo flan haliyle insanlar ugrasmak istiyosada sahsen benım gibi kal gelıyo yani chaos sorunu cozuldu bdw yi halletım basit şeyler ekledım belkı ama olsun yani az da olsa hani npc questler calısımıyo sebebi sudur yada hani bekleyın bi paylasımım daha olucak gibi sözler bize umut verebilir uzatım biraz ama anlamısnzdır umarım beni

:):) tamamen haklısın kardeşim katılıyorum ;)

Kayıtlı Üye

yine sunucu dosyası istemekten farkı yok ki söylediğinin :) npc quest çalışmıyorsa bunun sebebi sadece sunucu dosyalarıdır.

Kayıtlı Üye
söyledigin cvp tan eminsen sana güvene bilirim ben sadece bosuna ugrasmak istemedigim ıcın bu seklde bi istekte bulunuyorum yani kalıp olur ilerde die bilir yada ne biliyim böyle bir paylasım yapmıcam die bilir en azından ugrasmayalım yada ne biliyim devam edelim yada devam ediyim

Kayıtlı Üye
söyledigin cvp tan eminsen sana güvene bilirim ben sadece bosuna ugrasmak istemedigim ıcın bu seklde bi istekte bulunuyorum yani kalıp olur ilerde die bilir yada ne biliyim böyle bir paylasım yapmıcam die bilir en azından ugrasmayalım yada ne biliyim devam edelim yada devam ediyim

Dostum sennin kafan cok karısmısa benziyorsun bence iyice bi dinlen :) allh sana kolaylık versin

Üst Alt
Reklam
Reklam